Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Берегівський кубок ветеранів з міні-футболу
21:42
Берегівський кубок ветеранів з міні-футболу
На Берегевщині відбувся кубковий турнір по міні-футболу серед місцевих ветеранів.

На Берегевщині відбувся кубковий турнір по міні-футболу серед місцевих ветеранів.

15 листопада на майданчику зі штучним покриттям Яношівської ЗОШ І – ІІІ ступенів, проведено Кубок Берегівського району з міні - футболу серед ветеранів 40 років і старші. У змаганнях взяло участь 5 ветеранських команд району: Берегово, Яноші, Дийда, Бакта, Кідьош. Команди грали за коловою системою. Ігри тривали 2 тайми по 10 хвилин.

Турнір виявився цікавим і напруженим. Адже на майданчику зустрічалися давні суперники, які наприкінці вісімдесятих початку дев’яностих неодноразово грали один проти одного. Було цікаво спостерігати за футболістами, які свого часу радували берегівських вболівальників перемогами на обласних змаганнях. Глядачі мали змогу знову побачити на полі Володимира Петрушку, Юрія Поповича, Отілла Варгу, Мікловша Товта, Габора Ковача, Тібора Бірова , Чобо Кеменя, Чобо Лупака, Андрія Товта, братів Сергія та Віктора Феденишинця, Василя Дуба, Томаша Попа,Йожефа Шоша, Валерія Щоку, Івана Гичку, Валерія Макару та інших. Не дивлячись на поважний вік футболісти показали свою майстерність, техніку володіння м’ячем, хоч швидкості вже не ті, але футбол був цікавим і дуже напруженим. Всі грали тільки на перемогу, поступатися ніхто не хотів і до останнього туру інтрига зберігалася у визначенні переможця та призерів турніру.

В останньому матчі зустрічалися команди Берегова та Яношів . які претендували на перше місце. Гра викликала великий інтерес, але на здивування всіх присутніх ветерани Яноші легко здолали опір суперника і набравши 10 очок стали переможцями турніру. Друге місце у футболістів Дийди 7 очок, треті команда з районного центру 6 очок. Футболісти Кідьоша посіли четверту сходинку і ветерани Бакти п’яту.

По завершенню турніру, голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль привітав всіх учасників ветеранського турніру. Команду Яноші нагородивив Кубком, медалями, а всіх інших учасників грамотами за зайняті місця.

Результати матчів:

Берегово – Дийда 1:2
Кідьош – Яноші 1:3
Дийда – Бакта 2:2
Берегово – Кідьош 10:2
Яноші – Бакта 1:1
Дийда : Кідьош 3:2
Бакта – Берегово 2:9
Яноші – Дийда 1:0
Бакта – Кідьош 3:5
Яноші – Берегово 6:1

Прес – служба БРФФ



Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 882 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: