Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Берегово б’є Ракошино у себе вдома
21:28
Берегово б’є Ракошино у себе вдома
19 квітня на стадіоні «Дружба» відбувся черговий товариський матч ФК «Берегово», який приймав ФК «Ракошино».

19 квітня на стадіоні «Дружба» відбувся черговий товариський матч ФК «Берегово», який приймав ФК «Ракошино».

Остання перемога для підопічних Людвіга Тара була в першому раунді кубка області проти воловецьких «Карпат». З того часу команда програла Ужгороду. Далі йшли поразки у товарняках від «Локомотиву» Чоп та ФК «Кінчеш». Гра проти ФК «Ракошино» мала ставати переможною, адже навіть вболівальники скептично готувались до цієї гри.

Але берегівчани домашню гру програвати не збирались. З перших хвилин господарі поля ринули вперед, аби забити швидкий м’яч, але захисники Ракошина впевнено діяли на своїх похиціях. Проте в середині тайму футболісти Берегова відкрили рахунок. Гості порушили правила на Сергію Гичці поблизу своїх воріт. Берегівчани швидко розіграли. Попович віддав пас на Луцу, а останній поцілив у ворота з 20-метрів – 1:0. Ще через декілька хвилин Сергій Гичка заробив на собі пенальті. До позначки підійшов Олександр Пахомов, який і переграв голкіпера гостей – 2:0.

Та після другого голу берегівчани трохи розслабились, що і призвело до пропущеного голу. Гравці Ракошина наблизилися до карного майданчика господарів, де провели навіс у воротарську зону. Микуланинець мав вибивати цей м’яч, але той його просто перелетів і опинився у Зизича, який з п’яти метрів розстріляв Кучинку.

Вже звично друга половина гри почалась з невеличкої метушні берегівчан на полі. Частіше команда помилялася у передачах. Але в середині другої половини зуміли взяти себе в руки і забити ще два м’ячі. Сергій Гичка реалізував пенальті після того як гравець Ракошина зіграв у штрафній руками, а крапка була за Миколою Міщенко, який замкнув передачу партнера головою.

Хоча і було багато небажаних помилок у діях підопчих Людвіга Тара треба відзначити, що перемога ця надважлива, хоч і в товариському матчі, адже вона важлива в психологічному характері.


Арбітр: А. Сімку
Асистенти: С. Алмаші, З. Кота

м. Берегово, стадіон «Дружба», 50 глядачів

ФК «Берегово» — ФК «Ракошино» 4:1

Голи: Луца, 25, О. Пахомов, 32 (пенальті), Гичка, 61 (пенальті), Міщенко, 72 - Зизич,41.

Берегово: Бейреш (Кучінка, 24, Гецко 60), Микуланинець (Улинець, 70), Каганець, Скакун, О. Пахомов, Д. Пахомов, Ковтун, Попович (Міщенко, 58), Яворів (Варга, 65), Гичка (Гегедюш, 80), Луца.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 995 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: