Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Берегово» – ФК «Дийдо» – 2:1
20:25
«Берегово» – ФК «Дийдо» – 2:1
Першолігові лідери поступаються на старті сезону.

Першолігові лідери поступаються на старті сезону.

Перед початком матчу футболістів, арбітрів, уболівальників привітав міський голова Берегова Золтан Баб’як. Було виконано гімни України та Угорщини.

Матч розпочався у доволі спокійному темпі. Захист команд діяв чітко і надійно. Перший напівмомент виник на 10 хв. Після подачі з правого флангу захисники «Берегова» не зовсім вдало винесли м’яч, який підхопив Чобо Кемінь і з 15 метрів наніс сильний удар, м’яч просвистів над поперечиною. Потім гра знову перемістилася у центр поля. Йшла боротьба за центр поля. Переможців тут не було. Ще один момент біля воріт господарів на 40 хв. Послідував навіс з лівого флангу, Бейреш не вийшов на перехоплення і Чобо Кемінь головою наносив удар з 6-7 метрів. Удар не був сильним і воротар у стрибку піймав м’яч. А ось на 45 хв. «Дийдо» повинно були відкривати рахунок. Після прострільної передачі з правого флангу, захисник невдало прийняв м’яч і Барта пробивав з 5 метрів, але удар не вийшов і м’яч пролетів повз ворота.

Другий тайм був набагато цікавішим. Гравці «Дийдо» вийшли на поле з великим бажанням здобути перемогу. На 50 хв. за кілька секунд дийдівці тричі могли відзначитися. Спочатку Розман звільнився від опіки захисника і наносив удар низом трохи з кута, Бейреш ногою відбив м’яч, його добивав Чобо Кемінь головою, захисники винесли. М’яч підхопив Роберт Давід і зряче пробивав у дальній кут, повз ворота. Це був по-справжньому небезпечний момент. І тут же послідувала відповідь. Довгий пас на вихід Яворіву, Юрій Кохан головою спробував віддати пас своєму голкіперу Славіку. Яворів прочитав момент, зумів випередити воротаря і переправив м’яч у ворота, 1:0. Якби у цей час з ясного неба роздався грім, це спричинило би такого ефекту для дийдівців. Володіючи, у принципі ситуацією, самим привести собі гол. Гості кинулися відігруватися.

На 55 хв. небезпечно пробиває штрафний Адам Пушкаш – над поперечиною. На 63 хв. черговий штрафний виконує Розман. М’яч над вишикованою стінкою летить у верхній кут, Бейреш кінчиками пальців дістає м’яч переводить його на кутовий. На 76 хв. «Берегово» могло збільшити рахунок. Після подачі з лівого флангу м’яч отримав Василь Луца, який пробивав з 8-9 метрів, але Славік виручає свою команду.

Та все ж «Берегово» провело другий м’яч. На 89 хв. господарі провели хорошу атаку. Вже у штрафному майданчику захисники «Дийдо» дозволили розіграти м’яч, не прикривши щільно гравців суперника і Василь Ковтун наносить завершальний удар, 2:0. Коли закінчувалася третя додана арбітром хвилина, Куцкір пройшов з м’ячем до лінії воріт і віддав пас назад. Давід випередив захисника і переправив м’яч у сітку воріт, 2:1. Але це був тільки гол престижу.

«Берегово» здобуло перемогу. «Дийдо», яка здобула перемогу у Зимовій першості, вийшла у фінал кубка області виглядала або самовпевнено, або втомлено. Їм явно не вистачало задору і свіжості. Гравці робили ніби все правильно, але у заключній фазі їм не вистачало якоїсь дещиці. У свою чергу «Берегово» зіграло дуже самовіддано.

Що ж, дербі Берегівщини завершилося на користь райцентру.


ФК «Берегово» — ФК «Дийдо» 2:1

Голи: Олександр Яворів 51 хв., Василь Ковтун 89 хв. – «Берегово»; Роберт Давід 90 +3 хв. – «Дийдо».

Арбітр: Ігор Гарлач (Ужгород).
Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 904 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: