Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Берегово» на жилах вирвало перемогу в Іршаві (ФОТО)
15:15
«Берегово» на жилах вирвало перемогу в Іршаві (ФОТО)
Про одне із найконкурентніших протистоянь вишки 4 туру читайте далі.

«Берегово» на жилах вирвало перемогу в Іршаві (ФОТО) У минулому та цьому сезоні в нашому футболі домінують клуби Західного та Південного Закарпаття. За графіком змагань іршавці в 2-5 турах грають із потужними колективами з цих частин нашої області. На попередній, майже безнадійний, матч до «Миная» підопічні Дякулича не поїхали й планомірно готувались до двобою з «Береговом».

Початок гри був обнадійливим для місцевих фанів. Господарі від початку й до завершення першого тайму, ціною надзусиль, повністю «перекрили кисень» креативному ударному трикутнику опонентів Ковтуну, Татинцю й Луці, що дозволило їм тримати гру під своїм контролем. У атаці у «Бужори» було менше досягнень, та все ж загострення відбувались. Першого удару повз праву стійку на 3-й хвилині завдав Бровді. Через сім хвилин навіс із лівого флангу першим влучним ударом головою завершив Михайло Брич. Воротар зреагував.

Гості відповіли на 12-й хвилині атакою по центру, на завершенні якої Бокшо вивів на ударну позицію Татинця, який з ходу спрямував круглого над поперечиною. Через вісім хвилин масована атака по центру, зі зміщенням до лівого краю, відбулась біля протилежних воріт, на завершенні якої Горзов прострілив у штрафну. Зан вийшов на перехоплення та м’яч не дістав. Ним заволодів Юрій Брич і спрямував круглого в порожні ворота – 1:0.

Після пропущеного голу гості не могли прийти до тями й почали агресивно атакувати тільки під завісу тайму. На 37-й хвилині на завершенні атаки лівим краєм Буксар віддав на Бокшо, а той навісив на одинадцять метрів. Гичка виграв верхову боротьбу в двох опонентів, однак пробив над поперечиною. Через три хвилини ще одне загострення по центру зі зміщенням до лівого флангу, яке завершилось ударом Ковтуна в ближній кут. Ігнатишин відбив. На 43-й хвилині свою гармату з 35-ти метрів запустив Симканич, круглий полетів вище брами.

На старті другого тайму двічі ситуацію загострили Бричі. У першому епізоді Михайло вивів на ударну позицію Юрія, який влучно пробив у правий кут. Зан у стрибку заволодів м’ячем. У другому випадку вже Юрко віддав на Михайла і той вибігав на воротаря. Та в останній момент Микуланинець, ціною надзусиль, виніс м’яч. Далі пратнерів підтримав Ільницький, який двічі поспіль пробивав. Після першого його влучного і дуже підступного удару з відскоком від газону з 20-ти метрів, який відбувся на 51-й хвилині на завершенні атаки по центру, воротар берегівців зреагував. Другий постріл Івана з 25-ти метрів, що відбувся через хвилину, Зан знову відбив. На добивання мчав Бровді, та в боротьбі з опонентом впав у штрафному майданчику. Арбітр дозволив продовжити гру.

На 53-й хвилині в атаці по центру гості заробили право на штрафний з 35-ти метрів. Луця влучив під ліву стійку, та Ігнатишин у стрибку відбив і далі забрав до рук. Та вже після однієї з наступних атак він був змушений виймати круглого з сітки. Здавалось досить безпечний штрафний у центрі поля. Красношлик розіграв на Татинця, а той на Ковтуна. Василь ударом з 15-ти метрів вколотив мяч у ліву дев’ятку без шансів для голкіпера – 1:1. На радощах Кутя побіг аж до своєї лавки запасних, де його наздогнали партнери.

Не встигли господарі відійти від першого шоку, як в одній із наступних атак по центру Луця влучив у лівий кут. Ігнатишин зреагував, та м’яч від його рук зрикошетив під протилежну стійку – 2:1.  

На 70-й хвилині навіс на одинадцять метрів із кутового з правого флангу Петера ударом головою в сантиметрах повз праву стійку замкнув Іван Ільницький. Через десять хвилин Луця виборов програний партнерами м’яч в атаці лівим флангом і віддав у карну зону на Міклоша. Олександр пробив у сантиметрах повз стійку.

Ще через шість хвилин атаку по центру влучним ударом завершив Петер. Зан у падінні зреагував, зберігши мінімальну перемогу своєї команди. 
 
        
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа та Іван Біров
4-й арбітр – Вадим Рубей
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
м. Іршава, стадіон «Бужора», +15 градусів, хмарно, дощ, 300 глядачів,
 
«Бужора» Іршава – «Берегово» – 1:2

Голи: Юрій Брич, 20 – Ковтун, 57, Луця, 64.

«Бужора»: Василь Ігнатишин, Петро Попюрканич, Мирослав Ломага, Ярослав Боднар, Михайло Бідзіля (Юрій Глеба,55), Іван Ільницький, Василь Симканич, Іван Бровді (Ярослав Сухан, 78), Ярослав Горзов (Рудольф Петер, 51), Михайло Брич (Іван Козуб, 65), Юрій Брич (Іван Довгінко, 65, Василь Ільницький, 68),
Запасні: Василь Стільник, Олександр Совтан,
Тренер – Олександр Дякулич.

«Берегово»: Крістіан Зан (Василь Мучичка, 90), Василь Красношлик, Михайло Микуланинець (Михайло Ковтун, 88), Степан Буксар, Юрій Каганець, Василь Ковтун (Павло Кучінка, 90+1), Сергій Гичка (Олександр Міклош,46), Андрій Микитишин, Акош Бокшо (Владислав Човрій,61), Микола Татинець (Олександр Балаж, 84), Василь Луця (Ростислав Молнар, 87).
Тренер – Мирослав Баб'як.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1184 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: