Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Берегово не встояло перед Ужгородом
19:44
Берегово не встояло перед Ужгородом
У матчі 1/8 фіналу кубка Закарпаття з футболу ФК «Берегово» поступився ФК «Ужгород з рахунком 0:2.

У матчі 1/8 фіналу кубка Закарпаття з футболу ФК «Берегово» поступився ФК «Ужгород з рахунком 0:2.

Футбольний день у неділю пройшов на славу у Берегові. Футболісти обох команд розуміли, яка відповідальність лежить на їхніх плечах. Берегівчанам потрібно гідно себе показати перед початком чемпіонату, а ось футболісти з обласного центру жадали реабілітації після поразки у Зимовому кубку.

Перші хвилини матчу команди проводили доволі спокійно. Футболісти Берегова намагалися проходити вперед, проте робили це дуже обережно побоюючись нарватися на атаку. Підопічні Михайла Іваниці сподівалися на швидкий гол, але захист Берегова грав настільки надійно, що у Ріхарда Бейреша було мінімум роботи.

У середині тайму господарі поля почали діяти більш сміливо. Почали з’являтися гострі моменти біля воріт Лютнянського. Стовідсоткову нагоду після помилки захисників змарнував Василь Луца. Через декілька хвилин м’яч зрізався з ноги Миколи Міщенко. А після гострого прориву Василя Ковтуна ніхто з берегівчан не підтримав атаки.

Гості на такий контрнапад берегівчан відповіли небезпечним ударом головою Слюсара, який поцілив «шкіряним» у стійку. Берегівчани контролювали першу половину гри, але проблемною ланкою команди були завершення. Також не працювала підтримка атаки з флангів. Це призводило до втрати м’яча господарів біля карного майданчика гостей.

Під завісу першого тайму Василь Луца потужнім ударом з 20 метрів направив м’яч у верхній кут воріт ужгородців, але майстерність Лютнянського не дозволила господарям вийти вперед. Одразу ж подача кутового і промах Олександра Пахомова з п’ятиметрової лінії.

Закінчення першого тайму давало свої надії берегівським вболівальникам. Усі чекали маленької сенсації та проходу ФК «Берегово» у наступний етап. Проте перша десятихвилинка другого тайму вирішила долю матчу.

Спочатку Валентин Слюсар наважився на удар з далеку. М’яч летів не сильно, але по-зрадницьки вдарився об газон і полетів вище голкіпера берегівчан – 0:2. Через дві хвилини Мирослав Бундаш отримавши м’яч на фланзі навісив у карний майданчик господарів де ніким не прикритий суперник пробив зльоту – 0:2.

Підопічні Іваниці ринулись добивати берегіван і це б у них вийшло, якби вони самі не змарнували безліч стовідсоткових моментів. Мирослав Бундаш двічі не перегравав нашого голкіпера вийшовши з останнім віч-на-віч. Олександр Скакун після стрімкої атаки гостей виносив м’яч із пустих воріт. Також хорошу роботу виконував Ріхард Бейреш. Але проблема була в тому, що не Ужгород робив ці атаки, а берегівчани часто помилялися в захисті.

Та хвиля надмотивації ужгородців пройшла. Гра знову почала вирівнюватися. Чудову нагоду скоротити відставання втратив Василь Луца, який вийшов один-на-один з Лютнянським не влучив по воротам. Хороший момент був у Чаби Дудінскі, проте останній забарився з обробкою м’яча у карному майданчику гостей.

Час спливав, а підопічні Людвіга Тара продовжували не забивати. Просте невезіння, чи то правильна робота в обороні футболіст вже не важливо. Результат на табло – 0:2. Берегово розпочинає свою підготовку до чемпіонату, а підопічі Іваниці крокують в ¼ фіналу.


Арбітр - Михайло Митровський
Асистенти - Года, Бабич
Делегат - Головнич С.С.

м. Берегово, стадіон «Меблевик», 800 глядачів

ФК «Берегово» — ФК «Ужгород» 0:2

Берегово: Бейреш (Гецко, 75 хв), О. Пахомов, Д. Пахомов, Скакун, Микуланинець, Каганець, Міщенко (Дудінскі, 75 хв.), Попович, Гичка, Ковтун, Луца.
Заміна: Сегляник, Улинець, Гегедюш


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 910 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: