Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Берегово оступаєтьcя вдома
22:15
Берегово оступаєтьcя вдома
24 травня ФК «Берегово» поступився втретє поспіль у чемпіонаті Закарпаття.

24 травня ФК «Берегово» поступився втретє поспіль у чемпіонаті Закарпаття. Слід за Тячевом перемогу на стадіоні «Дружба» здобула команда з Іршавщини.

Після останньої домашньої поразки у Людвіга Тара було над чим задуматися. Проте всі роздуми на будування складу не вплинули. Знову ж таки захисна тактика. Гра в останнього захисника з одним нападником не приносила дивідендів у минулому турі, проте керманич клубу вирішив довіритись їй знову.

Гра розпочалась з дуже неприємного моменту для господарів. Щось не зрозуміле створили в захисті Скакун та Береш. Перший вирішив головою скинути м’яч останньому, проте голкіпера берегівчан вже давно не було на місці. Куди він втік з воріт мабуть знає лише він, але передача Скакуна влетіла у ворота – 0:1. Слід зауважити, що гол був забитий на 23 секунді і спокійно може претендувати на найшвидший гол туру, а то і всього сезону.

Логічним було спостерігати швидкий перехід господарів поля в атаку, але натомість берегівчани ліниво катали «сферу» на своїй половині поля. Не схожими на себе були Микуланинець, Попович, Скакун. Знову ж таки потрібно звернути увагу на гру Ковтуна, який не грає на команду, а намагається все робити індивідуально, чим самим приносить непотрібні контратаки для суперника. Підопічні Пилипа не квапились діяти глибоко, а потрохи створювали небезпечні моменти біля воріт Береша.

Очікувався штурм від Луці, проте обрана тактика тренера вже в котре доводить – гра з одним форвардом результату не принесе. Василь постійно був оточений двома-трьома захисниками довжанців, а підтримки не було, адже півзахист знову діяв дуже глибоко. Очікувалось, що вже команда отримає настанову грати у два, а то і в три форварди, проте тактично у команди нічого не змінювалось. Перший небезпечний момент господарі створили на 30 хвилині. Ковтун на фланзі розібрався із захисниками Довгого і прострілив у карний майданчик. «Лобду» вже хотів забивати Олександр Пахомов, але йому завадив свій же партнер по команді Іван Попович, який пробив вище воріт. Ще через п’ять хвилин Василь Луця з десяти метрів поцілив у стійку. На цьому час першого тайму був вичерпаний.

У другому таймі головний тренер Берегова замінив голкіпера Береша на Кучінку. Було схоже, що після помилки Береша у першого тайму не можна було його міняти, аби не «вбити» футболіста морально. Також на полі з’явився Олександр Яворів, який поміняв Дениса Пахомова.

Команда повинна була відіграватися, але акценту на атаку не відчувалось. Знову ж таки вдамося до критики, але Юрій Каганець не повинен грати на позиції захисника із своїми фізичними даними. Футболісти Берегово грали першим номером, та гравців переслідували на кожному кроці невдалі паси. Ударів по воротам зовсім не було – це при тому, що берегівчани просто «висіли» на воротах Черепка. Тут вже і Василь Пилип сказав своїй команді вистроїти «автобус» біля власних воріт.

На 70-хвилині матчу берегівчани почали змінювати тактику гри, та ні не тактику, а лише гравців, які дали більше шансів створити щось біля воріт гостей. На полі з’явилися Варга та Віщак. Команда завелась. Скоріш за все Варга мав виходити з перших хвилин, адже Іван Попович вже третій матч поспіль не може знайти себе на полі.

78-хвилина матчу принесла господарям пенальті. Скакун увірвався з флангу у карну зону гостей, де на ньому порушив правила Кертис. До одинадцятиметрової позначки підійшов Варга та переграв голкіпера гостей – 1:1.

Потрібно було йти вперед і на полі з’явився ще один нападник Алекс Деяк. Дивним було, що Деяка керманич випустив замість Яворіва, хоча напрашувалась заміна у Василя Ковтуна, адже останній був виснаженим. Але, як склалося, так склалося. Господарі мали ще декілька моментів біля воріт Черепка, але до чогось небезпечного вони не доходили. Гості натомість вже були згодні і на нічию, тому грали відверто на відбій. Дуже часто на протязі другого тайму футболісти Довгого просили допомоги лікаря, що затягувало час. Арбітр матчу з цього приводу повинен був додати п’ять хвилин, які і стали фатальними для господарів.

Чергова атака берегівчан почалась із захисту. Микуланинець хотів пройти з м’ячем вперед, але «обрізався» і Бісмарк перехопив «шкіряного». Дмитро обіграв Скакуна, який залишився на позиції останнього захисника опинившись віч-на-віч з Кучінкою. Бісмарк бити не став, а віддав передачу на Чедрика, який включився в атаку. Останній переправив «шкіряного» у пусті ворота – 1:2. Висновок катастрофічний. Вболівальники Берегова не звикли до таких поразок. В принципі, команді пророкували шість очок у двох домашніх турах, а вийшло — нуль. Тож, керівництву команди є над чим задуматись.


Арбітр: М. Райда
Асистенти: Лялюк, Пацкан
Делегат матчу – Дем’яненко В.М.

ФК «Берегово» — «Боржава» Довге 1:2 (юнаки: 3:1)

Голи: Варга, 78 (пен.) - Скакун (аг),1, Чедрик 90+2.

Берегово: Береш (Кучінка, 46), Скакун, Микуланинець, О. Пахомов (Віщак, 75), Каганець, Попович (Варга, 71), Д. Пахомов (Яворів, 46, Деяк, 89), Ковтун, Гичка, Кейс, Луця
Заміна: Дудінскі, Кота
Тренер: Людвіг Тар

Довге: Черепко, Якуб, Костик, Боднар, Гефко, Кертис (Ловга, 65), М. М. Батрин, М.І. Батрин, Остафійчук (Бісьмак, 70), Ганчич, Чедрик
Заміна: Сурмач
Тренер: Василь Пилип
Попередження: Яворів О. 46 хв., Пахомов О. 71 хв., Гаганець Ю. 86 хв. – ФК «Берегово», Кертез Я. 7 хв. – ФК «Боржава» (Довге)


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1086 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Євген  
0
https://www.youtube.com/watch?v=urVyTQlz8Gk

الاسم *:
Email *:
كود *: