Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Берегово поступається вдома тячівцям (ФОТО)
20:19
Берегово поступається вдома тячівцям (ФОТО)
17 травня, на стадіоні «Дружба» ФК «Берегово» приймав команду з Тячева.

17 травня, на стадіоні «Дружба» ФК «Берегово» приймав команду з Тячева.

Те, що підсумок цього матчу для берегівчан буде таким, ніхто не прогнозував. Підопічні Павла Іванчова приїхали до Берегова у ролі аутсайдера. Дві поразки у перших турах змістили ФК «Тячів» на останню сходинку. Та і сам керманич гостей не приховував, що футболісти Берегова фаворити в цій зустрічі.

Перші хвилини матчу сміливо доводили – ФК «Берегово» гратиме першим номером. Чудові нагоди з’являлися у Тіберія Кейса, Золтана Варги, Василя Ковтуна. Але усі вони були змарновані. Добре була поставлена гра у захисті, адже суттєво помітно було повернення після травми Івана Сливки. Проте були і втрати у команді. Михайло Микуланинець дискваліфікований. Продовжують хворіти Василь Луця та Денис Пахомов. Систематичні порушення дисципліни у Миколи Міщенка. Але це не заважало господарям контролювати хід гри. На 15-хвилині Іван Попович прострілив у карний майданчик гостей. Першим на м’ячі був Золтан Варга, який з п’яти метрів не влучив у площину воріт.

У середині тайму гра вирівнялася. Гості почали створювати мікро-моменти біля воріт Річарда Береша. Дуже гостро діяв біля берегівських воріт екс-гравець ФК «Берегово» Антон Предчук. Також на позиції плеймейкера здорово діяв Сергій Білан. Саме ця зв’язка дуже часто між собою взаємодіяла. На 24-хвилині Іван Сливка, який тільки залікував травму коліна, був змушений покинути поле з причини тієї ж самої травми коліна. На поле вийшов новачок команди Ерік Віщак, який одразу ж привіз своїй команді момент біля власних воріт. Захисник обрізався при передачі, м’яч перехопив Предчук, який обіграв Каганця і вийшов віч-на-віч з Берешом. Підсумок міг би бути найгіршим, але Антон влучив у стійку.

Гра берегівчан зникла. Футболісти перестали йти у перед. Часто захисники ФК «Берегова» діяли дуже глибоко. Не клеїлася гра і у центрі поля. Гості натомість грали обережно. Чекаючи перерви вони створювали поодинокі моменти біля воріт господарів не забуваючи про оборону своїх.

У другому таймі Людвіг Тар провів ще одну заміну. Пошкодження ще у першому таймі не дало повноцінно грати Олександру Пахомову, тож на його позицію вийшов Норберт Кедебец. Господарі знову продовжили марнувати свої нагоди біля воріт Гази. Часто команда зупинялася на шляху воріт через довге возіння з м’ячем того чи іншого футболіста. Захист також виглядав кволо. Гра в останнього захисника не притаманна команді-фавориту. В принципі саме такий вибір тактики і зіграв з берегівчанами злий жарт. Футболісти «Тячева» спробували створити контрнаступ. Чокнадій побачив вільного Предчука і вирішив віддати йому передачу. Останній був у положенні поза грою тому до м’ячу і не торкнувся. А ось Дудура, який стояв на лінії з останнім захисником підхопив «шкіряного» і реалізував вихід віч-на-віч із Берешом – 0:1.

Як тільки берегівчани пішли уперед, тячівці побігли забивати вдруге. Знову провал у захисті і гол Антона Предчука – 0:2. Підопічні Людвіга Тара намагалися відігратися, але було все марно. Грамотні дії суперника у захисті, а ще й доля везіння не давала м’ячу перемкнути лінію воріт. Складалося враження, що у берегівчан просто була відсутня мотивація та бажання грати у футбол. Тактична складова у середині другого тайму також втратила своє існування.

Підсумок ганебний для ФК «Берегово» і тепер Людвігу Тару потрібно вносити суттєві корективи у гру своєї команди.


М. Берегово, стідаон «Дружба», 200 глядачів

Арбітр: В. Запрутняк

ФК «Берегово» - ФК «Тячів» 0:2

Голи: Дурдура, 72, Предчук, 75.

Берегово: Береш (Гецко, 75), Скакун, Сливка (Вішчяк, 24), О. Пахомов (Кедебец, 46), Каганець, Попович (Сегляник, 79), Ковтун, Яворів (Улинець, 70), Гичка, Варга, Кейс.
Заміна: Кучінка, Пуга, Кота, Дудінскі
Головний тренер: Людвіг Тар

Тячів: Газа, І. Іванчов (Медвідь, 41), Тотар, Дудура, Якоб (Повхан, 59), Чокнадій, О. Іванчов, Гирич, Білан, Кузьма (Курманчук, 84), Предчук (Міщенко, 78).
Заміна: Шіман, Грабар
Головний тренер: Павло Іванчов

Юнаки
ФК «Берегово» - ФК «Тячів» 2:0

Голи: Рац, 10, Соломка, 61.





Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1387 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: