Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Берегово продовжує перемагати
21:59
Берегово продовжує перемагати
ФК «Берегово» перемагає втретє поспіль, цього разу не встояв один з лідерів цьогорічного чемпіонату Закарпатської області ДЮФК «Мукачево».

Берегово продовжує перемагати Сьогодні, в досить спекотну погоду, мукачівці приймали на своєму полі футбольний клуб Берегово. Це був матч 11 туру, та через всім нам відомі обставини відбутись вчасно йому не судилось.

З перших хвилин було зрозуміло, що обидві команди боротимуться за три очки. Здалось, наче тільки «Мукачево» заволоділо ініціативою, як одразу ж поплатилось за необачність в захисті. На восьмій хвилині після хорошої передачі з своєї половини поля Василю Луці вдалось втекти від захисників та переграти голкіпера.
 
Не встигли мукачівці оговтатись, як в їхні ворота влетів і другий гол. Цього разу Сергій Гичка скористався не надто впевненою грою захисників та переправив м’яч у сітку воріт. Це був важкий удар по амбіціям мукачівців та вони не знітились і продовжили шукати щастя біля чужих воріт. І це їм вдалось.

На сороковій хвилині Анатолій Нурієв потужним ударом поруч зі стійкою воріт відквитав один гол, чим і порадував місцеву публіку.  Потрібно відмітити, що другий тайм пройшов за досить рівної гри. То одна, то інша команда володіла ініціативою. «Мукачево» намагалось зрівняти рахунок, а «Берегово» розвинути свій успіх та у жодної з команд цього не вийшло.
 
 
Арбітр - Митровський Михайло
Асистенти арбітра - Шкура Валерій, Дудаш Денис
4-й арбітр - Вовчанський Ілля
Делегат матчу - Кампов Іван

м. Мукачево, 300 глядачів

ДЮФК «Мукачево»-ФК «Берегово» 1:2

Голи: Луця, 8, Гичка,13 - Нурієв, 40.
 
ДЮФК «Мукачево»: Дядюк Володимир, Гогерчак Руслан, Костак Юрій, Трачук Віталій, Веждєл Іван, Бако Олександр, Рацин Дмитро, Нурієв Анатолій, Росул Василь, Пилип Віктор, Трухан Михайло
Тренер: Золтан Сільваші

ФК «Берегово»: Кучінка Павло, Каганець Юрій, Красношлик Василь, Яворів Олександр, Ковтун Василь, Гичка Сергій, Скакун Олександр, Микитишин Андрій, Буксар Степан, Луця Василь, Віщак Ерік.
Тренер: Баб’як Мирон

Попередження: Бако - Гичка.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1114 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: