Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Берегово тріумфує у Середньому (ФОТО)
18:48
Берегово тріумфує у Середньому (ФОТО)
Господарі без боротьби віддають перемогу гостям з Берегівщини.

Берегово тріумфує у Середньому (ФОТО) Під акомпонемент дощу і сильного поривистого вітру у Середньому розпочали звітний матч. У перші десять хвилин команди на полі виглядали приблизно рівно, вивчаючи один одного та шукаючи щілини у захисті.

Першу серйозну нагоду створили гості, після подачі з кутового, Микуланинець пробивав з восьми метрів, але вище воріт. Чим далі, тим більш впевнено синьо-білі виглядали на полі. У господарів було лише декілька напівмоментів, лише в одному з яких Кучінці довелось вступити у гру. Після гострої подачі зі штрафного від Стегури, Павло у стрибку перервав простріл.

На 29-ій хвилині гості розігнали швидку атаку, в якій взяли участь Ковтун, Луця та Гичка, який і вивів Віщака на ворота і Ерік холоднокровно переправив круглого у сітку воріт Мучички. 1:0.

Підопічні Баб’яка продовжували йти вперед, легко долаючи центр поля. Луця сильно пробив штрафний удар з 22 метрів та воротар відбив м’яч перед собою. Татинець підоспів першим на добивання, однак з п’яти метрів пробив вище. За п’ять хвилин до перерви берегівці провели ще один результативний випад. Сергій Гичка з лівого флангу прострілив у штрафну, де Ковтун набіг на дальню стійку і забив другий гол своєї команди. 2:0.

Головний тренер середнянців на другий тайм випустив декількох свіжих гравців, однак це не дало якихось позитивних зрушень у грі господарів. Багато браку та мінімум осмислених дій призвели до того, що вони лічені рази створювали по-справжньому гольові моменти. А деколи допомагали і супернику, як от Сегедій невдало зупинив передачу на лінії штрафної і Ковтун відразу підхопив круглого і пробив трохи вище воріт.

Надалі матч все також не був багатим на моменти, але навіть по такій грі берегівчанам вдалося забити ще раз. Ковтун відгукнувся на передачу від партнера і вискочив по центру на самотнього воротаря і оформив дубль у цій грі. Трохи згодом капітан гостей був близький до хет-рику, але його удар з 20 метрів у ближній кут голкіпер перевів на кутовий.

Наприкінці зустрічі господарі провели найгострішу свою атаку. Лебедь прострілив з лівого краю, Шпонтак відкинув під удар Тимковичу, але Ігор з семи метрів не поцілив у рамку.

Берегово спокійно тримало потрібний темп зустрічі і здобуло необхідний результат, довівши матч до перемоги.     
 

Арбітр – Микола Маточка
Асистенти – Іван Грубінка, Ласло Зайтлер
Делегат матчу – Василь Козик
 
с. Середнє, глядачів 200
 
ФК «Середнє» - ФК «Берегово» 0:3

Голи: Віщак, 29, Ковтун, 40, 74.

Середнє: Василь Мучичка, Володимир Дуран, Володимир Лисаченко (Стефан Федак, 46), Василь Беца (Сергій Цигак, 77), Андрій Лазар, Михайло Стегура (Крістіан Сегедій, 73), Мирон Гулович (Віктор Сіка, 46), Ігор Тимкович, Антон Предчук (Денис Шпонтак, 46), Михайло Дудаш (Владислав Лебідь, 46), Едуард Стецо.
Запасні: Дмитро Кривенько.
Тренер – Микола Фанта.

Берегово: Павло Кучінка, Михайло Микуланинець, Андрій Микитишин, Юрій Каганець, Степан Буксар, Василь Луця, Ерік Віщак (Віктор Парада, 82), Олександр Скакун, Микола Татинець (Денис Куриленко, 86), Сергій Гичка, Василь Ковтун.    
Запасні: Василь Красношлик, Артем Блох.
Тренер – Мирослав Баб’як.

Попередження: Дуран, 53, Федак, 86 – Гичка, 26, Віщак, 34.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1010 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: