Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Берегово" в меншості уникає поразки в Мукачеві
13:20
"Берегово" в меншості уникає поразки в Мукачеві
У драматичному поєдинку підопічні Золтана Сільваші не змогли втримати переможний рахунок.

Цей матч мав стати своєрідним реваншем для Мункача після прикрої виїзної поразки від «Минаю», та й на виїзді в Берегові вони мінімально поступилася супернику, тож на рідному стадіоні перед власними вболівальниками слід було розраховувати на вікторію.

Однак, впевнений старт був за гостями, які досить гостро провели кілька атак, а на 8-й хвилині і взагалі відкрили рахунок у зустрічі. Давидківський нападник «Берегова» Василь Луця, скористався широким розташуванням центрбеків «Мункача» і по центру на швидкості вийшов віч-на-віч з голкіпером, Сільваші вийшов на перехоплення, намагаючись відбити м’яч, який здавалося далеко відпустив форвард від себе, однак нападник встиг чиркнути його й м’яч закотився в сітку.

Гості в перші 15-ть хвилин і далі продовжували досить-таки гостро атакувати. На 14-й хвилині Олександр Міклош, розхитав захисника Пийтер-Пала Буду і з кута штрафного майданчика цілив у дальню дев’ятку – на допомогу воротарю в цьому епізоді прийшла поперечина. Після цього господарі нарешті усвідомили, що грають вдома й зуміли таки відтіснити берегівчан в центральну зону, а далі поступово заволоділи ініціативою. Правда, з завершальним ударом не виходило – кілька разів в останній момент оборонці «Берегова» вибивали м’яч з-під ніг нападника мукачівців Івана Качура, вміло виносили м’яч після кутових ударів у виконанні Михайла Хміля.

На 38-й хвилині за справу взявся Валентин Великий, який наважився на удар метрів з 27 – цей постріл став справжньою несподіванкою для кіпера берегівчан Артема Блоха, який запізно зреагував і не зміг дотягнутися до м’яча – 1:1.

Вже через дві хвилини гості з порушенням правил припинили атаку мукачівської команди у власному штрафному майданчику, збивши молодого Михайла Хміля – це не пройшло повз увагу арбітра Вадима Запрутняка, який вказав на одинадцятиметрову позначку. Знову стандарт влучно виконав Валентин Великий, воротар вгадав напрямок удару, але відбити не зміг – 2:1.

Після перерви гра проходила в центральній зоні з великою кількістю єдиноборств. Видно було, що гості трохи підсіли й дуже часто використовували тактичні фоли далеко до власного карного майданчика. В обох командах відбулися кадрові ротації, через травму був змушений залишити рамку воріт Золтан Сільваші, а Мирослав Баб’як також випустив на поле замість Блоха Крістіана Зана. До слова останній досить-таки впевнено відстояв і зберіг свої володіння в недоторканості.

На 75 хвилині берегівчани залишилися в меншості за друге попередження поле покинув автор першого м’яча Василь Луця. Та витиснути перевагу з чисельної більшості Мункач не зміг, скоріше відсутність гравця мобілізувала гостей. На 80-й хвилині берегівчани заробили штрафний удар на лівому краї, в штрафний майданчик господарів підтягнулися високорослі гравці «Берегова», як виявилося недарма. Подачу з лінії воротарського майданчика вдало головою замикає Василь Красношлик – 2:2.

У час, що залишився мукачівці намагалися вирвати перемогу. Найбільш хорошу нагоду не використав Владислав Апостолюк. Отримавши передачу з центра на хід від Олексія Франчука, Владислав на швидкості втікає від оборонців і краєм виходить на кіпера берегівців, який також вчасно вийшов з воріт, зменшивши кут обстрілу і парирував удар мукачівця, м’яч відскочив до Великого, Валентин закидає кулю в порожні ворота та воротаря страхує захисник, який виносить м’яч з лінії воріт й не дозволяє Валентину зробити хет-трик.

Тож лише нічия – 2:2 напередодні непростого виїзного протистояння з виноградівським «Севлюшем».


Арбітр: Вадим Запрутняк

Стадіон СОК ДЮСШ м. Мукачево. Глядачів: 450

«Мункач» – «Берегово» – 2:2 (2:1)

Голи: Великий 38, 40 (з пен.) – Луця 8, Красношлик 80.

«Мункач»: Сільваші (Дядюк 73), Кундрик (Папарига 73), Когутка, Буда (Василинець 23), Віталій Міклош, Великий, Трухан, Трачук (Франчук 61), Русин (Апостолюк 50), Хміль, Качур.
Тренер – Золтан Сільваші
 
«Берегово»:
Блох (Зан 46), Буксар, Микитишин, Сливка (Ковтун М.85), Бонтей, Красношлик, Балаж, Гичка (Човрій 46), Ковтун В. (Бокшо 60), Олександр Міклош (Татинець 75), Луця.
Запасні: Чегіль, Кучінка.
Тренер: Мирослав Бабяк

Попередження: Василинець 67, Трухан 79, Великий 83 – Луця 22, Микитишин 51, Сливка 56.

Вилучення: Луця, 75 Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач" у Facebook.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1026 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: