Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Берегово здобуває перемогу у Довгому (ФОТО)
21:55
Берегово здобуває перемогу у Довгому (ФОТО)
Поєдинок у Довгому між місцевою «Боржавою» та «Береговом» мав шанс набути важливого турнірного значення.

Берегово здобуває перемогу у Довгому (ФОТО) Берегівська команда маючи у своєму активі 14 очок за умови поразки від опонента дозволяла наблизитися до себе впритул - на відстані одного бала. Щоправда, берегівські футболісти ще мають гру в запасі.

Перевагу важко було віддати одній з команд: «Боржава» не знає смаку перемог вже протягом восьми турів, а берегівчани не надто вдало виступають на виїзді - перші виїздні три бали були здобуті тільки в минулому турі.
Працювала, до слова, у цій зустрічі бригада арбітрів, яка ще тиждень тому потрапила в епіцентр скандалу в Рахові. Тому матч обіцяв бути цікавим, ще й з точки зору суддівства та поведінки вболівальників. Проте, забігаючи наперед, скажу що, суддівство у цьому матчі ні в кого не викликало претензій.

Вже на стартових хвилинах рахунок могли відкривати господарі поля. Після стандарту м'яч доставили на дальню стійку, звідки послідував чи то удар, чи то пас вздовж воріт, який ніхто не зумів замкнути.
Двома хвилинами пізніше відповіли берегівчани, проте удар з вигідної позиції потрапив до рук воротаря.

У гравців «Боржави» на перших хвилинах м'яч тримався краще. Особливо загрозливими були швидкі діагональні паси на правий фланг атаки, але лівий бек «Берегова» Степан Буксар, здебільшого, спрявлявся з активністю на своєму фланзі.

Берегівчани витримали натиск суперника і в одній з контратак зуміли реалізувати свій шанс. При стандарті з лівого флангу, де напрошувалась подача у штрафну площу, послідував удар низом, з яким впорався воротар. Та паніка в штрафній не закінчилась і після серії рикошетів Василь Красношлик зумів проштовхнути круглого у ворота - 0:1.

Проте довго вести в рахунку гості не змогли. «Боржава» відповіла у схожому стилі. Після подачі кутового та метушні у штрафній ефектний удар, у манері Ібрагімовича, вдався Михайлу Якубу. Чудово склавшись, футболіст зловив м'яч у повітрі правою ногою та вразив ворота з кількох метрів - 1:1.

Після голу команди мали ще кілька нагод, проте саме за нічийного рахунку команди відправились відпочивати.

Майже відразу після початку другої половини гості знову вийшли вперед. Василь Луца здійснив хороший прохід флангом і прострілив у штрафну, де найспритнішим виявився Олександр Яворів, який відправив круглого точно у ворота - 1:2.

Після цього берегівчани не збавили обертів і створили ще кілька небезпечних моментів. А один з них - увінчався голом. Пас зі своєї половини, захист провалюється сподіваючись на офсайд, Василь Ковтун пробігає з м'ячем метрів 30 і спокійно реалізовує вихід з воротарем - 1:3.

Ще через кілька хвилин гості остаточно деморалізували суперника. Покружлявши в штрафній  Василь Луца завдав не сильного, але напрочуд точного удару в дальній нижній кут воріт - 1:4.

Закінчення матчу було повністю за гостями. Вони впевнено тримали м'яч, і практично, не дозволили супернику створити щось серйозне поблизу своїх воріт. Ба-навіть більше: берегівчани не скористались чудовою можливісю забивати п'ятий гол. Чистий вихід сам на сам з кіпером змарнував Василь Луца.


Арбітри: Бобаль Ю., Дудаш Д., Бабич Т.
Делегат – Маєревич Я.О.

ФК «Боржава» - ФК «Берегове» 1:4

Голи: Красношлик 26, Якуб 36, Яворів 48, Ковтун 60, Луца 62

ФК «Боржава»: Черепко, Боднар, Якуб, Шандра, Кузьма, Батрин, Кертис, Шуста, Батрин, Сурмач, Костик
Тренер: Василь Пилип

ФК «Берегово»: Кучинка, Микитишин, Буксар, Скакун, Красношлик, Гичка, Каганець, Ковтун, Віщак, Яворів, Луца
Тренер: Мирослав Бабяк
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 815 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: