Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Берегуйфолу" стає кащим на турнірі "Csillogok tornajo"
10:02
"Берегуйфолу" стає кащим на турнірі "Csillogok tornajo"
Футбольний турнір під такою назвою, проходить вже третій рік поспіль.

Ініціатором та спонсором даного турніру є місцевий підприємець, меценат, президент футбольного клубу «Зірка» Берегово Йосип Бакош.
 
Змагання проходили на стадіоні Чопівка, в місті Берегово. Першими на поле вийшли футболісти 2005 року народження та молодші. Чотири команди за коловою системою, кожен з кожним, розіграли між собою призові місця.
 
За результатами ігор четверте місце посіли юні футболісти FC «Zilah» з Румунії, третє місце у команди «Олімп» з обласного центру , срібними призерами стали футболісти ДЮСШ Берегово, а переможцем турніру стали футболісти AF Tarpa . Кращими гравцями турніру визнано Стаса Белла з ДЮСШ Берегово та Максима Іваницю з AF Tarpa.
 
Після змагань юних футболістів, Кубок «Csillogok tornajo» розіграли і дорослі команди. Учасниками цьогорічного турніру були ФК «Зірка» Берегово, ФК «Кідьош», минулорічний переможець цього турніру ФК «В. Бийгань» та ФК «Берегуйфолу». В першому півфіналі зустрілися футболісти «Зірки» та Берегуйфолу. На здивування багатьох футболісти Берегуйфолу легко здолали опір досвідчених суперників і перемогли 2:0. У другому півфіналі ФК «Кідьош» мінімально переміг ФК «В. Бийгань» 1:0. У грі за третє місце зустрілися колишні флагмани берегівського футболу Велика Бийгань та Зірка. Фортуна посміхнулася футболістам з Великої Бийгані 1:0. Цікавою і напруженою була фінальна гра. Необхідно віддати належне обидвом командам, які не дивлячись на спеку боролися за перемогу до останньої хвилини. Основний час гри, нічия 0:0. А у післяматчевих одинадцятиметрових ударах перемогу святкували футболісти з Берегуйфолу.
 
Кубки за призові та перше місце, командам вручали голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль та організатор змагань Йосип Бакош.
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 614 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: