Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Берегвідейк" пройшов "Королево" у півфіналі Зимового кубку (ВІДЕО)
20:25
"Берегвідейк" пройшов "Королево" у півфіналі Зимового кубку (ВІДЕО)
У напруженому півфінальному матчі команда Юрія Пийтера обіграла ФК “Королево”.

З перших хвилин гра була за берегівчанами. Вже на першій хвилині гол повинен був забивати Федір Барта. Ще через дві хвилини з флангу подачу невдало замкнув Акош Бакша. Було таке відчуття, що гра пройде в одні ворота.

Але до середини тайму футболісти “Берегвідейка” змарнували декілька моментів, а от гравці “Королева” навпаки гру вирівняли. Під завісу першого тайму Микола Надь ще раз міг забивати, але м’яч потрапив у перекладину.

У другому таймі все знову проходило під перевагою “Берегвідейка”. Берегівчани тиснули на суперника, але не вистачало завершення. Проводивши більше часу в атаці команда Юрія Пийтера забула про захист. Тут вже гравці “Королева” зловили берегівчан на контратаці і чудовим ударом нападник вразив ворота господарів поля. Гол арбітри зарахували не одразу, адже м’яч влучив у поперечину влетів у ворота, а потім із них вилетів.

Берегівчани ж точно не очікували такого розвитку подій. Гра була повністю під їх контролем, але тут вже довелося відігруватися. Моменти знову виникали біля воріт гостей, але забити так і не вдавалося.

На 65-хвилині гравці “Берегвідейка” заробили право на кутовий. Подача виявилася вдалою і Роланд Антал пробив у бік воріт. Там, м’яч знайшов руку захисника, а арбітр поклав пенальті. Момент, який вартий уваги, адже навколо нього було багато питань від двох “ешелонів”. Але арбітр свого рішення не змінив, а Федір Барта зрівняв рахунок у цьому матчі.

Вже під завісу матчу Томаш Снопчак мав змогу виривати для берегівчан перемогу, але його прохід з правого флангу і удар лише попсували нерви гостям з Виноградівщини.

У підсумку долю переможця вирішувала серія після матчевих пенальті. Тут робота берегівського голкіпера Іштвана Береша була бездоганною, адже два його сейви і вивели “Берегвідейк” до фіналу.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 575 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: