Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Березний у меншості поступився юнакам Баранинців (ФОТО)
22:00
Березний у меншості поступився юнакам Баранинців (ФОТО)
Виїзд березнянських юнаків у Баранинці виявився не вдалим.

Березний у меншості поступився юнакам Баранинців (ФОТО) Між командами прірва у двадцять очок, і гості приїхали тільки вдесятьох, тож перемога Баранинців була найбільш ймовірним результатом.

Підтверджувати цю тезу з самого початку намагався Загорчак. У першому моменті Мармур віддав йому хороший пас на хід та Євген не зміг переграти воротаря. Та вже в наступній атаці Загорчак реалізовує свій вихід на ворота. 1:0.

Господарі довгий час тримали суперника на відстані від своїх воріт і шукали щастя на чужій половині. Так Загорчак підкараулив помилку захисту, коли гравець Березного не влучив по м'ячу та вийшовши один на один з кіпером не зумів перехитрити Шоляка.

У другому таймі господарі трохи заспокоївшись чуть не дістали гол у свої ворота. Березнни швидко розіграли штрафний і навісили у штрафну , де Пекар встиг прийняти і пробити та круглий просвистів над поперечиною.

На 47-ій хвилині стандарт біля воріт гостей був втілений у гол. Ганусин добре приклався і м'яч, по недосяжній для воротаря траєкторії, залетів у дальню дев'ятку. Розвити успіх бажав Гряділь та його удар з 18 метрів відбив голкіпер. А от вінгер Баранинців Ганусин зумів переправити круглого у ворота ще раз, однак лайнсмен сигналізував про офсайд.

Господарі задовольняються лише двома голами у матчі з менш чисельним суперником.
   
 
Арбітр – Василь Балог
Асистенти – Іван Грубінка, Василь Зайтлер
Делегат матчу – Віктор Шварц
 
ФК «Баранинці» - ФК «Березний» 2:0
 
Голи: Загорчак, 4, Ганусин, 47.
 
Баранинці: Давід Дьордяй, Олександр Єршов, Михайло Шовш, Євген Сухан, Олександр Данко, Едвін Мармур, Микита Браїла, Олександр Гряділь, Володимир Кутканич, Віталій Ганусин, Євген Загорчак.
На заміну виходили: Владислав Семйон, Юрій Товтин, Руслан Вайда.
Тренер – Рудольф Балажинець

Березний: Любомир Шоляк, Василь Кирлик, Юрій Перебзяк, Павло Пекар, Віталій Рогач, Микола Олень, Іван Кофель, Роман Ковтан, Олександр Куренський, Мирон Баник.
Тренер – Микола Шевченко

Попередження: Загорчак, Вайда, Браїла – Кирлик, Кофель.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 829 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: