Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Беркут" та "Ваша Хата" пробились до Першої ліги УФЛ
20:17
"Беркут" та "Ваша Хата" пробились до Першої ліги УФЛ
Сьогодні, 6 лютого, в спорткомплексі «Юність» 10 футзальних команд взяли участь у кваліфікації, яка дає право на участь у Першій та Другій лізі.

Матчі видалися бойовими. По-перше, багато колективів прагнули потрапити в УФЛ. По-друге, ужгородські любителі футзалу таки засумували за улюбленою грою – адже її через коронавірус не було майже рік!

В найбільшій групі А перемогу святкувала «Ваша Хата». Хоч і далася вона їм нелегко. Перша їх гра закінчилася незвичною для футзалу нульовою нічиєю з «Кам’яницею». В другій грі вони таки мінімально перемогли «Метеор» 2:1, в наступній вирвали бойову перемогу в  «Фіхтена» - 3:2. Другим в групі став «Метеор», який зумів здобути в групі 2 перемоги, не пропустивши в цих матчах жодного голу. Третіми - «Фіхтен», в активі яких 1 перемога, останіми – «Кам’яниця».

Ні у кого не виникало сумнівів, що у групі В переможе саме досвідчений «Беркут». Вони здобули дві перемоги, хоч і «Доманинці», і «Сімер» чинили гідний опір. У грі між ними кращими були перечинці – обіграли суперника 4:3. У підсумку «Сімер» - другий, «Доманинці» - треті.

В групі С, що цікаво, всі три матчі закінчилися з однаковим рахунком – 2:1. Саме так «Проспект-junior» обіграв і «Радванку», і «Будівельник-2». А в їх очній зустрічі сильнішим були «будівельники».

У підсумку «Беркут» та «Ваша Хата» кваліфікувалися у Першу лігу, а «Проспект-junior», «Будівельник-2», «Метеор» та «Сімер» - в Другу.

Вже наступного тижня стартують перші матчі УФЛ-2021
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 606 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: