Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Знову без голів
16:03
Знову без голів
Новий наставник Медеї Мирослав Бабяк дебютує у новій команді з нульової мирової.

Знову без голів
Медея проводила свій перший домашній поєдинок чемпіонату на не типовому для обласних змагань стадіоні Спартак. Здається востаннє матч обласного рівня тут грали у 2012 році, коли у грі за Суперкубок Середнє лише у серії післяматчевих пенальті (завдяки Володимиру Овсієнку) перемогло Берегвідейк. До слова і в сьогоднішньому матчі не обійшлось без пенальті.

Перед стартом обласного чемпіонату керівник оноківської команди Іван Ковач провів зміну тренера запросивши екс-тренера Берегова (2015) та Ужгорода (2018-2019) Мирослава Бабяка. Він за звітну гру вніс деякі корективи – справа у захисті вийшов Дуран, пару Кобеляшу у центрі захисту склав новачок Вадим Селещук, а Аксьонов зайняв місце в опорній зоні. На вістрі атаки грав Капустей – саме цю позицію їм найважче буде заповнити із відходом Соскиди у Будівельник.

 Загалом, і у першому, і у другому таймі на полі була рівна гра, яка в більшій мірі зосереджувалась на боротьбі в центрі поля та на підступах до воріт. Тож команди спромоглися лише на кілька на напівмоментів. Та ключовий епізод стався на 36-ій хвилині, коли Шабадаш отримав хорошу передачу вперед і намагався головою прокинути собі на хід із потенційним виходом один в один та Селещук у спробі завадити йому не дотягнувся до м’яча і вдарив ногою по голові суперника, відправивши у нокаут. Здавалось, що очевидне грубе порушення і зрив виходу на одного воротаря буде оцінено червоною карткою та арбітр обмежився лише жовтою. На другий тайм Шабадаш вже не вийшов. 

У другій половині гри нервозність і грубість на полі лише наростала. Гравці Марамуреша були більш націлені на ворота і з часом частіше стали навантажувати Славіка роботою. Похил та Зінаков завдавали небезпечних ударів з середньої відстані. У господарів виник перспективний момент на 69-ій хвилині, коли Медведєв на швидкості пройшов до воріт, однак пробив з 10 метрів не точно.

На 75-ій хвилині чергова атака гостей завершилась призначенням пенальті – Зінаков вдало розвернувся повз захисника у чужій штрафній та Селещук зачепив його і той рухнув на газон. Вирок арбітра взявся виконувати капітан та граючий тренер 29-річний Віталій Слищенко, однак Славік в черговий раз продемонстрував своє вміння парирувати пенальті. 

Трохи згодом часті фоли та стики призвели до другого попередження для Похила і він залишив гостей у меншості, що не сильно вплинуло на перебіг подій на полі.

У завершальні хвилини підопічні Бабяка більше не давали приводів для занепокоєння своєму воротарю і гра дійшла до нульової нічиєї, як і в минулій їхній зустрічі у півфіналі Кубку 2022.

Марамуреш втратив очки на виїзді і міг розраховувати на значно більше, якби реалізація пенальті була кращою, а рішення арбітра відповідальнішими.


«Медея» – «Марамуреш» 0:0

Медея: Юрій Славік – Євген Мукомела, Вадим Селещук, Олександр Кобеляш, Володимир Дуран (Богдан Зуб, 86) – Олександр Аксьонов, Володимир Лисаченко, Ярослав Вензенко (Юліан Козуб, 74), Микола Джанда (Віталій Медведєв, 46) Валерій Роля (Іван Марюхнич, 74) – Іван Капустей (Олександр Семків, 86).
Запасні: Куртанич Руслан, Ковач Іван, Черепко Михайло, Вашкеба Юрій.
Тренер – Мирослав Бабяк.

ФК «Марамуреш» (Солотвинська ТГ): Логовський Владислав, Кольчугін Ігор, Слищенко Віталій, Юрченко Ілля, Баглаєнко Михайло, Чаплян Олег, Нечосов Євген, Бабкін Владислав, Шабадаш Богдан (Сарбєй Павло, 46), Похил Нікіта, Зінаков Руслан.
Запасні: Абрамов Михайло, Мазанко Єгор, Пшеницький Матвій.
Тренер – Слищенко Віталій.

На 75-ій хвилині Слищенко не реалізував пенальті (воротар)

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 330 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: