Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Без шуму та пилу "Сокіл" здобуває переконливу перемогу
12:11
Без шуму та пилу "Сокіл" здобуває переконливу перемогу
Кінчешська команда продовжує свою безпрограшну домашню серію до чотирьох матчів.

Без шуму та пилу Матч у Кінчеші очікувався, що вийде напруженим, адже в гості до «Сокола» приїхала команда, яка в турнірній таблиці знаходилася вище господарів. Однак, кінчешська команда виявилася ще тим міцним горішком. 

Левова частка часу першого тайму проходила за рівної гри, навіть, гості більше володіли м’ячем та до гостроти не доходило. В господарів більшість атак будувалися через Богдана Степанова, якого навантажували вертикальними передачами і він кілька разів виривався на оперативний простір та до завершального удару не доходило. На 36-й хвилині Степанов отримав передачу на правому фланзі від карного майданчика гостей м’яч, вміло накрив його корпусом і змусив сфолити на собі оборонця великоберезнянської команди Мар’яна Геника. До стандарту підключився і центрбек господарів Олександр Яхимець, і, недарма. Саме на нього пішла навісна передача, Олександр виграв верхову боротьбу і дугою відправив м’яч у дальню девятку – 1:0. Саме за такого результату команди пішли на перерву. 

Другий тайм активно почали гості, та гра попереду явно не клеїлася в їх швидких нападників. Оборонці «Сокола» грамотно захищалися й не давали вільних зон швидким нападникам «Великого Березного». Та й тренер Іван Криса ще вгадав із заміною, випустивши на поле в середині другого тайму Чабо Шиму, який вже через три хвилини відзначився дальнім ударом і подвоїв перевагу господарів. Схоже, цей гол насамперед психологічно надломив великоберезнянську команду, й зовсім розладналася гра, а от «Сокіл» вирішив просто заспокоїти матч й взяв під контроль м’яч.   

На 89-й хвилині остаточну крапку в поєдинку поставив 20-річний півзахисник господарів Олександр Семків, який заволодів м’ячем в центральній частині поля отримав багато простору підлаштувався під удар і поцілив точно впритул з дальньою стійкою – 3:0. 

Гості не змогли відповісти бодай голом престижу, тож переконлива перемога «Сокола», яка додасть команді насамперед психологічної впевненості у наступному виїзному поєдинку з лідером – іванівським «Колосом». 


Арбітр: Олександр Абель
Асистенти арбітра: Мар’яна Сухан, Роман Сенишин
Делегат АФЗ: Іван Шіц 

«Сокіл» (Кінчеш) – «В.Березний» (Великий Березний) – 3:0 (1:0)

Голи: Яхимець 36, Шима 69, Семків 89

«Сокіл»: Фанта, Микульця, Яхимець, Будз, Павлик, Надь, Корпош, Сугоняк (Ніцкулич 46), Гряділь (Шима 66), Семків, Степанов.
Запасні: Кундрик, Матринець, Бертич
Тренер: Іван Криса

«В.Березний»: Шоляк, Канюк, Геник, Сіка, Веселовський, Пловайко, Рогач, Симочко, Кофель, Пекарь, Луговий (Біганич 60).
Тренер: Микола Шевченко
Семен Михайлик
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 742 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: