Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Без суттєвих сенсацій, та з голепадом, десь трохи несподіваним
10:47
Без суттєвих сенсацій, та з голепадом, десь трохи несподіваним
Про підсумки 5-го туру вищої юнацької ліги Закарпаття дізнавайтесь далі.

Без суттєвих сенсацій, та з голепадом, десь трохи несподіваним
Де ж та юна «Поляна», яку не накривають?
 
Якби кілька сезонів тому хтось сказав, що молодь зі Свалявщини тріщатиме в домашніх матчах вищої ліги, то такого базіку можна було б, як мінімум, підняти на сміх. Та роки тікають і схоже юнацький футбол верховинних регіонів (виключенням є хіба Рахів) починає втрачати позиції, особливо це стосується Північного і Північно-Східного Закарпаття. Де славні юнацькі колективи Міжгір’я, Воловця та Великого Березного? Та ще й кращий колектив Півночі нашого краю морозить по повній. І тут не можемо кидати камінь в бік єдиної бази гравців. Інший традиційний аргумент, що мовляв ще малі за віком, тому от і програють, теж не переконує, бо тоді наявні розриви серед вікових груп і цей фактор теж до позитиву не можемо занести. Світлим промінчиком були нещодавні виступи ДЮФК «Сузір’я» в ДЮФЛ Закарпаття, та завданням дитячо-юнацьких тренерів є не просто виграти той турнір, а підготувати гравців для головної юнацької команди району, якою наразі безумовно є «Поляна».
 
Думалося хоч на цей раз, що гідно зустрінуть однолітків із «Мункача». І хоча й прогнозувалась перемога гостей, та більш прийнятна, десь у три-п’ять голів. Однак мукачівці видали феєричне, не думаю що приємне для місцевих фанів, гольове шоу й перемогли з рекордною, для гостьових матчів вищої юнацької ліги 2018-го року, різницею в рахунку. Перемога дозволила мукачівцям розділити з іршавцями звання головного прогресу тижня загальної таблиці, де «варишські парубки» за здобутими балами підстрибнули на три місця вгору й повернулись до призової зони. Причому попереднього разу вони входили до неї з 29-го квітня до 6-го травня тільки якщо рахувати за втраченими балами. Антифеєречна гра змусила «Поляну» в загальній таблиці знову, після тритижневої перерви, повноцінно повернутись до двійки аутсайдерів цього табеля про ранги, де випереджають тільки (ну ви знаєте кого?), тих що також провалюються по повній.
 
«Поляна» U 17 – МФА «Мункач» U 17 Мукачево – 1:11

 
Решта не здивували: одні – радували, інші – хандрили
 
Про безумовно центральний матч туру, де «Севлюш» мав вигравати в 3-4 голи й підтвердив очікування, наш сайт уже повідомляв. Перемога дозволила виноградівцям у загальній таблиці якщо рахувати за здобутими балами повернутись, після тижневої перерви, до двійки лідерів.
 
«Севлюш» U 17 Виноградів – «Оболонь» U 17 Хуст – 3:0
 
Ще один непересічний двобій відбувся в Рахові, де «Карпати» реально могли розгромити опонентів у три голи, та задовольнились трохи меншим гандикапом. Утім, навіть це не повинно їх засмутити, бо й наявна перемога дозволила в загальній таблиці уже понад три тижні залишатись лідерами «юнацької вишки», якщо рахувати за втраченими балами. Із цим і поїдуть на одне з головних протистоянь першого кола в Ужгород до місцевого лідера загальної таблиці юної вищої ліги, якщо рахувати за здобутими балами.
 
Не надто велика поразка дозволила тячівцям уникнути потрапляння до двійки аутсайдерів окремої таблиці виїзних матчів.
 
«Карпати» U 17 Рахів – «ДЮСШ Тячів» U 17 – 2:0
 
Ще один досить пристойний щодо конкурентності, матч, який був суттєво в тіні основних складів, очікувався в Іршаві, де «Бужора» мала вигравати в два голи, та трохи перевершила цей прогноз. Перемога дозволила іршавцям у загальній таблиці повноцінно, за здобутими та втраченими балами, підстрибнути на три місця вгору. Локальна невдача змусила середнянців у загальній таблиці вперше в сезоні за здобутими балами опустились до нижньої трійки.
 
«Бужора» U 17 Іршава – «Середнє» U 17 – 4:1
 
Також трохи перебільшив очікування юний «Ужгород», який мав вигравати в 5-7 голів. Чергова гольовошоуна гра дозволила колективу з обласного центру стати другим, за прогресом після мукачівців, колективом у окремій таблиці виїзних матчів, де за здобутими балами підстрибнули на три місця вгору й уперше в сезоні очолили цей табель про ранги. За втраченими балами ужгородці в цій же таблиці також піднялись до двійки лідерів і поступаються тільки рахівцям. «Вільхівці» U 17 залишаються на нульовому дні всіх, без винятку, таблиць і перші очки матимуть змогу набрати хіба 23-го червня, коли вдома приймуть (ну ви знаєте кого?), тих що накриті сумом.
«Вільхівці» U 17 – «Ужгород» U 17 – 1:9.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 664 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: