Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Безгольова нічия "Говерли" і "Волині"
21:29
Безгольова нічия "Говерли" і "Волині"
Обидві команди створили безліч моментів, але реалізувати бодай один не спромоглися.

Обидві команди створили безліч моментів, але реалізувати бодай один не спромоглися.

Говерла після дев'яти турів не знала перемог в чемпіонаті України, а Волинь програла дві останні зустрічі Дніпру і Шахтарю із загальним рахунком 2:10, так що обом командам перемога над приблизно рівним суперником точно не завадила б у плані набуття впевненості у власних силах. Волинь до того ж напевно прагнула взяти реванш за весняну поразку 0:6 від ужгородців.

Сьогодні обидві команди могли розраховувати на перемогу, оскільки і господарі, і гості створили досить багато небезпечних моментів, але в підсумку суперники були змушені задовольнятися нічиєю, оскільки і Говерлу, і Волинь підвела реалізація.

Безумовно кращим гравцем матчу був голкіпер Волині Неділько, який вже на стартових хвилинах не дозволив Фещуку реалізувати вихід один на один, а надалі ще не раз виручав свою команду, зокрема після ударів Полянського, Ягодінскіс і Бурдужана (двічі).

Волинь створила менше гольових можливостей, але у Федорчука в першому таймі і двічі у Бікфалві в другому були шанси вивести свою команду вперед, однак Валерій пробив точно в руки Ковалю, а Ерік обидва рази дав маху.

Таким чином, незважаючи на те що в атаці обидва суперника грали краще, ніж в обороні, гра завершилася з рахунком 0:0. Тому ні Говерла, ні Волинь не зуміли обійти своїх найближчих конкурентів і залишилися на колишніх місцях у турнірній таблиці.


Говерла - Волинь 0:0

Говерла: Коваль, Люлька, Ягодінскіс, Акакпо, Качараба, Мякушко (Каверін, 71), Полянський (Степанюк, 46), Тудос, Герасимюк, Шацьких, Фещук (Бурдужан, 46)

Волинь: Неділько, Сімінін, Жуніч, Шабанов, Немчанінов, Бабенко, Федорчук, Матей (Задерецкій, 79), Бікфалві (Алессандро, 90+1), Мемешев, Мариотто (Кобахідзе, 55)

Попередження: Мякушко, Качараба - Федорчук, Немчанінов


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 533 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: