Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Безгольова нічия юнаків Поляни і Середнього (ФОТО)
23:19
Безгольова нічия юнаків Поляни і Середнього (ФОТО)
За сімдесят хвилин гри молодіжних складів глядачі так і не побачили голів.

За сімдесят хвилин гри молодіжних складів глядачі так і не побачили голів.

У Поляні відбувався центральний матч туру юнацького чемпіонату у Вищій лізі. Високий градус суттєво впливав на перебіг подій та на швидкість гри.

Територіальна перевага була на боці господарів. Та найгарячішою зоною була середина поля, з невеликими нахилом до воріт гостей. Так Соломко намагався прицільно вдарити з 20 метрів та в останній момент йому завадив захисник. У червоно-білих Машталір прорвався до чужих воріт з свого правого флангу і мітив у дальню дев’ятку, але трохи вище.

Полянці мали змогу втікти в перспективну контратаку з виходом сам на сам та на вході у штрафну з лівого краю Тотін зупинив не по правилам нападника жовто-синіх. Для Анатолія все обійшлося гірчичником. Та через декілька хвилин знову Тотін фолить, тепер вже перед карною зоною. Стандарт з 18 метрів Гебеш пробив спочатку у стінку, а після відскоку над перекладиною Ще одного разу полянці зусиллями Щадея, пробивали по воротам зі штрафного та Мучичка легко забрав м’яч. На останніх хвилинах першого тайму гості теж потурбували Чакдея зі штрафного. Галик пробив з 32 метрів. Голкіпер відбив перед собою, а Волошин намагаючись добити потрапив у воротаря.

Друга половина гри проходила у більшій мірі без воріт. Команди уберігаючи свої володіння відсували гру до центру, де і точилася в’язка боротьба. Лише Михайло Русин був близький до голу, коли накрутив двох захисників та удару забракло точності.

Нульова нічия залишає середнянців на другій сходинці і в наступному турі їх чекає зустріч з іршавчанами, які зрівнялись з ними по очкам. Поляна йде п’ятою відстаючи на чотири пункти від вищеназваних команд.


Арбітр – Анатолій Гал
Асистенти – Євген Зан, Юрій Яцкович
4-й арбітр – Денис Федяй
Делегат матчу - Йосип Шитєв

с. Поляна. Глядачів 50.

ФК «Поляна» - ФК «Середнє» 0:0

Поляна: Юрій Чаклей. Дмитро Баландюк, Василь Стегура, Владислав Кунак, Роберт Рипкович, Олексій Соломко, Євген Токарчик, Анатолій Гебеш, Роман Щадей, Олександр Білак, Михайло Русин.
Запасні: Андрій Сегедій, Павло Островка, Юрій Островка. Віталій Грабар, Володимир Стегура, Антон Бітлянин.
Тренер – Елемир Майор

Середнє: Євген Мучичка, Віталій Долгош, Степан Керій, Анатолій Тотін, Валерій Волошин, Янош Мазар, Денис Яцків, Роберт Хрипак, Сергій Машталір, Богдан Галик. Ігор Балаж.
Запасні: Дмитро Кривенько, Стас Костик, Йосип Басараб, Василь Попович, Іван Зозуляк, Олександр Бордаш, Степан Кундрик.
Тренер – Микола Дорогович

Попередження: Токарчик, 22 – Тотін, 15.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 890 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: