Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Безгольова нічия юнаків у Бобовищі (ФОТО)
13:31
Безгольова нічия юнаків у Бобовищі (ФОТО)
Господарі не змогли дотиснути гостей з Ужгородщини.

Безгольова нічия юнаків у Бобовищі (ФОТО) Господарі на правах фаворита з перших хвилин почали тиснути на ворота Баранинців. Та більшість їхніх ударів були не точними. Найактивнішим у творчій фазі атаки був Євген Машіка.
Гості підійшли до цього з відчутними кадровими втратами: не змогли допомогти команді основний воротар Марко, півзахисник Ковач та нападник Мадяр, які були задіяні у складі СДЮСШОР на турнірі Гаваші. Тому у ворота довелось стати номінальному центральному захиснику Давіду Дьордяю. Вже по ходу поєдинку, до середини першого тайму, через ушкодження поле покинули лівий захисник Герман Павлик та центральний півзахисник Олександр Гряділь.
У першому таймі навіть атака гостей працювала на захист. Місцева футболісти виконали багато навісів та передач у штрафну, але до ударів у рамку доходило вкрай рідко.
По перерві вже було більш цікавіше. Вже на третій хвилині Машіка стріляє з 20 метрів та влучає у перекладину. Кіпер виходить з лінії щоб нейтралізувати пожежу біля власних воріт та не встигає накрити круглого, та другий удар червоних знову приходиться у перекладину.
Небезпечний штрафний з правого краю у виконанні Миколи Федаки Дьордяй перевів на кутовий з ближньої дев'ятки. Ще через декілька хвилин Машіка відкидує під удар з 17 метрів Лакатошу та воротар знову на висоті.
На 62 хвилині гості відповіли своїм чи не єдиним загостренням біля чужих воріт. Штрафний удар по центру з 40 метрів Олександр Данко пробив потужно та м'яч ударившись об перекладину впав на лінію і вилетів у поле.
Бобовище до кінця гри йшло вперед великими силами та пробити Дьордяя їм так і не вдалось. Баранинці цілком можуть бути задоволені таким результатом.

Арбітр – Річард Готра
Асистенти – Ян Рогач, Роман Хархаліс  

Стадіон Бобовище, глядачів 150  

Бобовище – Баранинці 0:0

Бобовище: Дмитро Лакатош, Євген Машіка, Валерій Савчинець, Василь Петах, Василь Анталовський, Євген Лаішев, Михайло Куцкір, Валентин Фонтош, Микола Федака, Василь Федака.
Запасні: Вадим Гонак, Мирослав Кельман, Ярослав Герич, Іван Смужаниця, Михайло Дуран.
Тренер – Гичка В.

Баранинці: Давід Дьордяй, Євген Сухан, Владислав Семйон, Герман Павлик, Олександр Гряділь, Віталій Ганусин, Євген Загорчак, Владислав Андрусь, Йосип Пайдич, Олександр Єршов, Михайло Шовш.
Запасні: Едвін Мармур, Микита Браїла, Руслан Вайда, Владислав Трусевич, Юрій Товтин, Володимир Кутканич, Олександр Данко. 
Тренер – Балажинець Р.

Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 735 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: