Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Безгольова нічия в Середньому
22:57
Безгольова нічия в Середньому
Перший матч після тривалих літніх канікул у Середньому не порадував глядачів забитими голами.

Перший матч після тривалих літніх канікул у Середньому не порадував глядачів забитими голами.

Обидві команди йдуть у лідерській групі тож нічия навряд чи могла когось задовольнити. Після тренувальних зборів команди мабуть підійшли до матчу ще не повністю готові.

Вже з самого початку матчу господарі розпочали діяти агресивніше в центрі поля, застосовуючи пресинг, завдяки якому м’яч довго не затримувався у ногах виноградівців. Впродовж всього матчу середнянці контролювали хід гри, але це не приносило їм користі в завершальній фазі атаки. Тренер гостей Білак вміло вибудував захисні редути, завдяки чому ударів в площину воріт Гринишина було дуже мало. Лише декілька разів йому доводилось вискакувати до лінії штрафної на перехоплення.

Дебютант Середнього Кузьма намагався керувати грою в центрі та все ж таки йому бракувало зіграності з партнерами та й суперник не давав розвернутись. Найбільш реальною нагодою відзначитись мали господарі після перехвату в центрі поля від Пиняшка і швидкої контратаки, багатоходівка у виконанні Василя, Жаренка, Бандуровича закінчилася скидкою на Ряшка та його повністю відкритий удар з 15 метрів полетів занадто високо.

Під кінець першої половини зустрічі Чонка вирішив нагадати про себе дальнім ударом та Славік, який відверто скучав у рамці, спокійно впіймав шкіряного.

Другий тайм пройшов за схожим сценарієм. Господарі поля намагались підвищувати темп гри і будувати свої атаки активними флангами. Севлюш відбивався і при першій можливості завантажував м’яч на єдиного форварда Мудру, який зміщався на край шукаючи вільні зони. Та треба визнати, що виноградівська команда в атаці нічим не вразила.

Весь поєдинок пройшов у безкомпромісній боротьбі, яка досить часто супроводжувалась фолами, які арбітр матчу Грубінка карав попередженнями.

Середнє весь час діяло першим номером та не дивлячись на те, що протягом всього матчу їм належала територіальна перевага, вони не змогли дотиснути суперника. Натомість, вже в останні хвилини матчу, коли середнянці всіма силами пішли вперед, Чонка мав чудову нагоду відзначитись, в ході швидкої контратаки він вискочив на самотнього Славіка та голкіпер ногою відбив удар свого тезки.

Не ефективна гра на чужій половині поля залишила середнянців без 2 пунктів, тим самим давши змогу Оболоні зрівнятись з очками. Севлюш відстояв нічию і судячи по грі, може бути повністю задоволений результатом.

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Севлюш» (Виноградів) 0:0

Середнє: Юрій Славік, Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Юрій Шукаль, Олександр Ковчар, Іван Бандурович, Віктор Ряшко, Денис Пахомов, Іван Кузьма, Василь Пиняшко, Іван Жаренко.
Тренер: М. Іваниця

Севлюш: Віталій Гринишин, Себастіян Шопота, Олександр Логойда, Дмитро Жуков, Нрік Віщак, Юрій Чонка, Мирослав Мудра, Юрій Віщак, Андрій Ломага, Юрій Мешко, Олександр Міца.
Тренер: І. Білак

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 753 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: