Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Безвольна поразка "Боржави" у Середньому
22:08
Безвольна поразка "Боржави" у Середньому
Реванш Середнього за поразку в Довгому виявився дуже болючим для боржавців.

Реванш Середнього за поразку в Довгому виявився дуже болючим для боржавців.

Підопічні Михайла іваниці агресивно почали зустріч, змусивши суперника оборонятися всім складом. Втім, це не допомогло гостям зберегти свої ворота в недоторканності. Вже на старті Кручаниця опинився в потрібному місці і замкнув простріл з правого флангу. Атакуючі гравці господарів діяли дуже гостро і ефективно: після сольного проходу по центру Жаренко подвоює рахунок у зустрічі. Ще до екватору першого тайму боржавці пропустили третій гол, який залетів у сітку Гази після гарматного дальнього пострілу від Ряшка. Чим далі, тим більше гравці гостей розуміли, що головною задачею в цьому матчі буде не пропустити велику кількість голів.

Попри високий пресинг середнянців довжанці не збивались на лонгболи, а продовжували виходити з своєї половини поля тримаючи м’яч внизу. Та відсутність декількох основних гравців (Чедрик, Іванчов, Батрин) і високий брак в передачах зводив нанівець всі їхні атакувальні дії.

Під кінець першого тайму гості створили найбільш реальну нагоду для голу, коли Остафійчука кинули в прорив і той трохи лівіше центру ввійшов в штрафну і пробив в дальній кут, але за Славіка зіграла стійка воріт, після чого Юрій з другої спроби накриває м’яч.

На другий тайм господарі виходили з впевненістю, що перемога сьогодні вже нікуди не дінеться. На 59-ій хвилині Гулович передачею знаходить в штрафній Жаренка і той маючи час для зупинки м’яча і удару, оформлює дубль в цьому матчі. Захисники «червоних» виступали в цьому моменті лише як глядачі.

Декілька проходів Михайла Батрина та пару стандартів, ось і все на що спромоглися боржавці в другій половині гри. А Середнє в останні п'ятнадцять хвилин продемонструвало високий відсоток реалізації всіх своїх нагод. Спочатку Гулович потужним пострілом з лівого краю штрафної записав на свій рахунок крім гольової передачі ще й гол. Потім Бандурович, який протягом всього матчу активно боровся попереду і постійно проривався до воріт Гази, все ж таки домігся свого. Перший гол Іван забиває після виходу один в один з голкіпером. Другий гол Бандурович проводить після прострілу Кузьми з лівого краю.

Вже на останніх хвилинах крапку в погромі поставив екс-лідер боржавців Іван Кузьма, який після проходу і гострої передачі від Пахомова, з декількох метрів переправляє м’яч у сітку воріт Гази. Команда з Середнього знову показує чудовий футбол, який так їм не вистачає у виїзних поєдинках. Рекордна результативність в цьому матчі змушує ненадовго забути місцевим вболівальникам про попередні невдачі.


ФК «Середнє» Середнє - ФК «Боржава» Довге 8:0

Середнє: Юрій Славік, Олекснадр Ковчар, Юрій Шукаль, Михайло Крьока, Мирон Гулович, Віктор Ряшко, Ігор Вагін, Роберт Смокоровський, Іван Бандурович, Іван Жаренко, Василь Кручаниця.
Тренер: Іваниця М.

Боржава: Дмитро Газа, Василь Боднар, Михайло Якуб, Юрій Каганець, Василь Керечанин, Олександр Скакун, Ярослав Сухан, Михайло Батрин, Віктор Ганич, Сергій Повхан, Олексій Остафійчук.
Тренер: Іванчов П.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 987 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: