Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бийгань не без зусиль здолала Берегово (ФОТО)
21:41
Бийгань не без зусиль здолала Берегово (ФОТО)
14 червня ФК «Берегово» мінімально поступився на виїзді ФК «В. Бийгань».

14 червня ФК «Берегово» мінімально поступився на виїзді ФК «В. Бийгань».

Перед початком берегівського дербі було зрозуміло, що гра видовищною не буде. Причиною такого припущення була 35-градусна спека.

Господарі поля вважалися фаворитами. Підопічні Тараса Вайданича впевнено включились за чемпіонську гонку, перегравши в минулому турі ужгородців на виїзді. У Берегова наразі завдання віднайти свою гру. Втрачені очки вже ніхто не поверне, тож перед Мирославом Бабяком повстає завдання стабілізувати гру команди. Порівняно з попереднім матчем у Берегова відбулась одна вимушена заміна. Замість Річарда Береша, який був вилучений у минулому турі, місце у воротах зайняв Павло Кучінка.

Перші хвилини проходили спокійно. В основному гра точилася у центрі поля. Господарі володіли мінімальною перевагою, але якості в діях великобийгінців не було. Берегівчани у відповідь супернику забили швидкий м’яч, проте арбітри побачили положення поза грою. До середини тайму гра почала потрохи зникати. Було видно, що футболістам на полі просто не вистачало повітря. У команді Великої Бийгані виділялися Жаренков та Лобода, у Берегова Парада та Кейс. Але у першому таймі ні одна з команд не змогла відзначитись.

У другій половині гри майже усю ініціативу взяли в свої руки футболісти В. Бийгані. Команда планувала відкрити рахунок якнайшвидше. Гостей частіше рятував Кучінка. Берегівчани намагалися відповідати мікро-моментами, але загрози вони Ковачу не доставляли.

Мить, коли усі вболівальники господарів зітхнули з полегшенням, настала на 65-й хвилині. Бийганці організували чергову атаку. Гибалюк, протягнувши «шкіряного» по краю поля, навісив у карну зону гостей. Там берегівчани м’яч винесли, але не вдало. «Сферою» заволодів Лобода. Прибравши захисників Яромир поцілив сильним ударом у площину воріт – 1:0.

Те, що було далі важко назвати хорошим футболом. Знову ж таки заважала цьому надзвичайна спека. Берегівчани намагалися створити щось біля воріт Ковача, та сил не було. Господарі також не сильно йшли уперед, аби збільшити свою перевагу. В підсумку мінімальна перемога ФК «В. Бийгань».


Арбітр: Андрій Сімку
Асистенти - Саболч Алмаші, Золтан Кота
Делегат матчу – Олександр Чегіль

с. В. Бийгань, 500 глядачів

ФК «В. Бийгань» — ФК «Берегово» 1:0 (юнаки 3:1)

Голи: Лобода, 65.

В. Бийгань: Ковач, Септа, Ількович, Гайдош, Бабич, Крьока, Гибалюк, Оржеховський, Зубанич, Лобода, Жаренко.
Заміна: Гейці, Гаврилай, Горват, Верейці, Горшоні.
Головний тренер: Тарас Вайданич.

Берегово: Кучінка, Скакун, Микуланинець, Гичка, Каганець, Кейс, Ковтун, Віщак, Парада, Яворів, Луця (Варга, 62).
Заміна: І. Береш, Кота, Дудінскі, Деяк, Красношлик, Сливка.
Головний тренер: Мирослав Бабяк.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 748 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: