Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бийгань перемагає у Бобовищі (ФОТО)
19:34
Бийгань перемагає у Бобовищі (ФОТО)
Берегівська команда завдяки гольовому першому таймі крокує до півфіналу.

Берегівська команда завдяки гольовому першому таймі крокує до півфіналу.

Не зумівши реалізувати свою перевагу у першому матчі, великобийганці в сьогоднішньому матчі не стали відкладувати справу у довгий ящик і стрімкими атаками тероризували чужі ворота. Хоч і на радість місцевим ультрас, перша гольова нагода була біля воріт гостей. Синкін здійснив перехват в центрі поля і відмінним пасом вивів Качура на побачення з голкіпером, але Іван слабо пробив і Ковач Яник спокійно забрав м’яч.

На 6-ій хвилині після виконання штрафного Гибалюком, на підборі першим грає Оржеховський, який з 20 метрів б’є точно під дальню стійку. У відповідь Козак відібрав круглого у Крьоки і одразу ж пробив метрів з 23, але мимо цілі.

Надмірна активність Оржеховського призвела ще до низки небезпечних моментів. Спочатку Павло отримавши передачу в штрафній, з 12 метрів стріляв по воротам та Підберецький груддю відбив цей удар. За мить Павло робить передачу на лінію штрафного з правого краю, де Зубанич спробував пробити голкіпера, але Віталій і на цей раз зіграв надійно.

Другий гол берегівчани провели також з допомогою стандарту. Гибалюк виконав подачу з кута поля, а Василь Григорович на ближній стійці пробив і змусив капітулювати голкіпера гостей. Чудову нагоду відзначитись втратив Пейтер, який після подачі Жаренкова пробивав головою з 8 метрів без перешкод, але вище.

За 5 хвилин до кінця першого тайму Жаренков відібрав м’яч у захисника на підступах до штрафної і передав круглого Гибалюку, який з правого краю метрів з 13, цілить у дальню шістку.

Друга сорокапятихвилинка пройшла у більш рівній боротьбі. Бийгань вже не мала такої кількості моментів, і зосередила свої сили на обороні власних воріт. Благо господарі частіше стали турбувати воротаря Івана Ковача. Золтан Клочанка пристрілювався з 20 метрів, але мимо. А вже всередині другої половини гри Ріхард Шольц спочатку виконав подачу кутового, але м’яч повернувся до нього. Ще одна спроба стала більш ефективною – на дальній стійці простріл замкнув Вонтонюк.

Напруга у матчі зростала і це вилилось у невеличке зясування стосунків біля кутового прапорця. Результатом агресивної штовханини гравців стало вилучення Сергія Клочанки. Та за сім хвилин арбітр вирівняв склади команд, пред’явивши Олександру Септі гірчичник за фол біля своїх воріт, який став для нього другим.

Ближчими до голу в кінці гри були все ж таки господарі. Золтан Клочанко зміг прийняти шкіряний в штрафній, після вкидання ауту, і з розвороту пробив з 12 метрів. Воротар впорався з цим ударом. А обвідний удар Ріхарда Шольца, вже в додатковий час з лівого краю, прийшовся у штангу, трохи нижче хрестовини.

Бобовище змогли достойно протистояти супернику лише в одному з таймів, та цього виявилось замало для перемоги. Команда Вайданича продемонструвала свою атакувальну силу, не зважаючи на складні польові умови.


Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти - Віктор Магурський, Тарас Шопа
Делегат матчу – Іван Головко

Стадіон Бобовище. Глядачів 300.

ФК «Бобовище» – ФК «Бийгань» 1:3

Голи: Вонтонюк, 68 - Оржеховський, 6, Григорович, 18, Гибалюк, 40.

Бобовище: Віталій Підберецький, Олександр Сенько, Анатолій Богович, Чоба Товт, Юрій Синкін, Ріхард Шольц, Роланд Шольз, Сергій Клочанка, Іван Качур, Євген Русин, Володимир Козак.
Заміна: Андрій Герц, Василь Сливка, Андрій Товт, Крістіан Кізман, Золтан Клочанка, Дмитро Вонтонюк.
Тренер – Іван Ковач.

Бийгань: Іван І. Ковач, Олександр Септа, Василь Григорович, Михайло Крьока, Чобо Гайдош, Адріан Бабич, Микола Гибалюк, Павло Оржеховський, Олександр Зубанич, Дьордь Пейтер, Іван Жаренков.
Заміна: Ерік Верейці, Шандор Горжоні, Микола Ількович, Крістіан Зан, Денис Чегіль, Тібор Орос, Ерік Гоздог, Теодор Гаврилко.
Тренер – Тарас Вайданич.

Вилучення: С. Клочанка, 71 - Септа, 78.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1259 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: