Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бийгань покидає Середнє без голів (ФОТО)
21:44
Бийгань покидає Середнє без голів (ФОТО)
У досить напруженому поєдинку берегівчани не зуміли пробити захист господарів.

У досить напруженому поєдинку берегівчани не зуміли пробити захист господарів.

Після тривалої паузи між першим і другим колом команди підходять до відновлення чемпіонату з різним настроєм та набором гравців. До складу Середнього влилися Дудаш та Предчук, які вже не перший раз надягають зелено-білі футболки. У бийганців були втрати в лиці Гибалюка, Жаренкова, Оржеховського, Септи, Лободи, Зубанича. Відсутній був Гейці, а Ількович пропускав гру через пошкодження. Новачками у червоно-чорних були Ковчар, Котьо, Денис Пахомов та Сироватко.

Гості розпочали без розкачки і зосередили свою гру на чужій половині поля. Це вилилось у декілька ударів із-за меж карної зони від надактивного Ковчара та Сироватка. Ця ж зв'язка організувала найбільш потенційно гольовий момент у першій половині. Олександр навісив, а Андрій з шести метрів прицільно пробив головою та Мучичка відбив цей удар.

Господарі вкрай рідко добирались до чужих воріт. Лише на 15-ій хвилині Сегедій уник офсайду і вибігав на голкіпера та Ковач вискочив на перехват і максимально скоротивши кут обстрілу заблокував удар по воротам. Як з'ясувалось після матчу, за допомогою відео з гри, відбив цей удар рукою Іван за межами штрафної, та в динаміці гри не кожен це помітив, зокрема і арбітр.

Лідери чемпіонату вигравали більшість єдиноборств і здавалось, що гол буде лише справою часу. Та відсутність атакувального наконечника робила їхні атаки менш ефективними. Номінальний нападник Пейтер за відведений йому час на полі не зумів серйозно потурбувати кіпера суперника.

Друга половина гри пройшла під акомпонемент боротьби в центрі поля. Середнянці важко виходили в атаку, які так і не довелось завершити ударом в площину воріт. Підопічні Вайданича продовжували осаджувати володіння Мучички. Майже стовідсоткову нагоду не використав Ерік Верейці, який пробивав головою з семи метрів без перешкод, після навісу від Крьоки. Міг відкривати рахунок Шандор Горшоні після «подарунку» від Беци та його постріл забрав воротар.

Відтак нулі на табло, які не влаштували обидві команди, які пропустили вперед своїх сусідів по турнірній таблиці.


Арібтр – Андрій Сімку
Асистенти – Сергій Гецко, Золтан Кота
Делегат матчу – Віктор Наскалов

Стадіон Середнє. Глядачів 400

ФК «Середнє» - ФК «Бийгань» 0:0

Середнє: Василь Мучичка, Стефан Федак (Михайло Стегура), Василь Коваль (Владислав Лебідь), Юрій Дрозд, Михайло Дудаш (Антон Предчук), Крістіан Сегедій, Володимир Дуран (Ігор Тимкович), Володимир Лисаченко, Василь Беца, Андрій Лазар, Мирон Гулович.
Запасні: Євген Мучичка, Віктор Сіка.
Тренер – Микола Фанта

Бийгань: Іван Ковач, Василь Григорович, Станіслав Котьо, Чобо Гайдош, Андріан Бабич, Михайло Крьока, Денис Пахомов, Ерік Верейці, Олександр Ковчар, Андрій Сироватко, Дьордь Пейтер (Шандор Горшоні (Алекс Горват))
Запасні: Тібор Орос, Теодор Гаврилай, Крістіан Зан.
Тренер – Тарас Вайданич

Попередження: Лебідь, 66, Гулович, 71 – Сироватко, 71, Ковчар, 76, Крьока, 78.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1092 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: