Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бийгань впевнено перемагає Оболонь
20:27
Бийгань впевнено перемагає Оболонь
Перша поразка "Оболоні" сталася у Бийгані.

Перша поразка "Оболоні" сталася у Бийгані.

Перший тайм аж ніяк не віщував такий рахунок у грі. Хустяни непогано підготувалися до матчу. Вони перекрили підступи до своїх воріт і зробили ставку на контратаки. У першому таймі така схема побудови гри дала результат. Крім моментів Горшоні та Жаренка, чогось небезпечного біля воріт «Оболоні» підопічні не створили. У свою чергу хустяни намагалися контратакувати при найменшій нагоді. Дуже добре в центрі поля діяв Браєр. Його паси нападникам були своєчасні і небезпечні. Інша справа, що захист «Бийгані» діяв безпомилково.

Розгром «Оболоні» розпочався на 47 хв. Після подачі кутового хустяни винесли м’яч, який на груди прийняв Крьока і, не опускаючи його на землю, невідпорним ударом відправив у сітку воріт. Забитий м’яч став стимулом для гравців «Бийгані». Вони заграли значно жвавіше.

На 55 хв. грубої помилки припустився захисник «Оболоні», який замешкався. Жаренко зумів обікрасти гравця суперників, вийшов до воріт і щічкою відправив м’яч у сітку воріт. Після другого голу «Оболонь» навіть перехопила ініціативу, провела кілька непоганих атак, але переграти захист і голкіпера «Бийгані» не зуміла.

На 71 хв. чергова атака хустян завершилася втратою м’яча: послідувала швидка контратака, і Ерік Вереці вийшов на побачення до воріт гостей, але переграти воротаря не зміг. Партнеру допоміг Жаренко, який переправив м’яч у ворота. Після третього гола темп гри спав.

Матч спокійно йшов до завершення. Здавалося, рахунок уже не зміниться. Та в доданий арбітром час позиційна затяжна атака господарів привела до четвертого гола. Флангову атаку «Бийгані» завершив передачею Андріан Бабич, а Тібор Орос, який щойно вийшов на поле, випередив захисника і переправив м’яч у ворота «Оболоні», 4:0.

У другому таймі ми побачили «Бийгань», яку, зазвичай, звикли бачити.


c.В.Бейгань, селищний стадіон, 500 глядачів

Арбітр: Гала М., Зайтлер В., Гога О.
Делегат: Шварц В.Л.

ФК «Бийгань» – ФК «Оболонь» – 4:0

Голи: Михайло Крьока 47 хв., Іван Жаренко 55, 71 хв., Тібор Орос 90 +1 хв.

Попередження: Гібалюк М. 42 хв., Ількович М. 66 хв., Горват А. 87 хв. – ФК «В.Бийгань», Росоха М. 77 хв. – ФК «Оболонь»

Вилучення: не було

ФК «Бийгань»: Ковач Я., Григорович В., Ількович М., Бабич А., Гайдош Ч., Крьока М., Оржеховський П., Гібалюк М., Зубанич О., Жаренко І., Горшоні Ш.
Запасні: Верейці Е., Септа О., Орос Т., Зан К., Гаврилай Т., Горват А.
Тренер – Вайданич Т.

ФК «Оболонь» (Хуст): Бучок Я., Алексик М., Браєр О., Калинич Ю., Мадяр Я., Микуляк В., Панця С., Пилип В., Росоха М., Хайнас В., Симулик В.
Запасні: Гарастей В., Вайнраух А., Гера В., Ізяник В., Макарусь О., Міллер В., Пилип Р., Форкавець Т., Фотан Ю.
Тренер – Браєр О.
Степан СЕЛМЕНСЬКИЙ

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути тут.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 832 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: