Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Біловар та Нещерет здобувають чемпіонство ДЮФЛУ U-16 (ВІДЕО)
14:43
Біловар та Нещерет здобувають чемпіонство ДЮФЛУ U-16 (ВІДЕО)
У фінальній частині ДЮФЛУ U-16 перемогу здобув ФК «Динамо», в складі якого грають двоє закарпатців.

Біловар та Нещерет здобувають чемпіонство ДЮФЛУ U-16 (ВІДЕО)
У стартовому поєдинку фінальної частини ДЮФЛУ серед команд вікової групи U-16 київські динамівці зустрілися зі своїми хорошими знайомими – командою Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного, який базується в Києві. Динамівці у важкій боротьбі зуміли вирвати перемогу 2:1. Закарпатці воротар Нещерет та захисник Біловар провели на полі всю гру.
 
У другому матчі групи кияни камня на камені не залишили від луцької Волині, розгромивши їх 13:1. Нещерет залишився у запасі, а Біловар з'явився на полі вже по ходу гри.
 
В останньому матчі із «Металург» Запоріжжя вирішувалась доля першого місця у групі. Динамо досить несподівано поступилося 2:0 господарям фінальної частини. Біловар та Нещерет провели на полі всі 90 хвилин. Після матчу мукачівець Руслан Нещерет поділився враженнями від гри:
 
«Був недонастрій, мабуть пов’язаний із тим, що ми вже забезпечили собі путівку до півфіналу до гри. «Металурги» грали за підтримки своїх трибун, із надмірною мотивацією. У перерві тренер нам указав на наші помилки, ми почали краще діяти через фланги, але далася взнаки погана реалізація моментів. Ми думали, що дотиснемо їх, але на завершальній стадії хлопцям не щастило. А суперники після перерви практично вже не створювали моментів.


 
У півфіналі зіграємо з «Дніпром»? У групі під час регулярного сезону ми з ними зустрічалися, двічі перемогли. Але ж у фінальному турнірі рівень вищий, усі налаштовуються лише на перемогу, у кожній грі та чемпіонаті загалом. Тому перед грою, вважаю, шанси рівні. Постараємося виправити помилки, яких припустилися сьогодні. А гра вже все покаже».
 
У півфіналі з Дінпром кияни постійно вели у рахунку та дніпряни у додатковий час зуміли зрівняти рахунок з пенальті, тож команди очікувала серія післяматчевих пенальті. І тут сильнішими були динамівці, які перемогли 5:3. Біловар вийшов в основі, а Нещерет спостерігав за грою з лави запасних.
 
У фінальній грі із місцевими «металургами» Динамо взяло реванш і впевнено здолало суперника 3:0. Безумовно, окрасою матчу став другий гол, забитий після красивого стандарту – навісу автора дубля Вікентія Волошина зі штрафного та ефектного удару головою Крістіана Біловара.

«Головний тренер знайшов, як нас підбадьорити, як вселити в нас емоції на останню гру сезону, - зізнався після матчу Крістіан. - Можна сказати, ми вклали своє життя у цю гру. Зараз група гравців буде переходити до «Динамо» U-19, тому тренер сказав нам, що шлях до дорослого футболу для нас пролягає через цей матч. Під час тренувань багато працюємо над стандартними положеннями. Зараз у професійному футболі багато голів, я би навіть сказав більшість, забивається в результаті стандартів. Один стандарт може вирішити долю цілої гри. Ще перед грою я сказав хлопцям, як я святкуватиму гол, якщо заб’ю. Мій улюблений гравець – Жерар Піке, і він саме так святкує взяття воріт. У перерві тренер нам сказав, що головне – концентрація, простота, надійність у діях. Трибуни гнали суперників уперед, тож головне було не пропустити. І ми виконали установку».
 
Ще одним важливим підсумком успішного для команди сезону стало те, що група гравців «Динамо» U-16 з наступного сезону вже гратиме за команду «Динамо» U-19. Це Крістіан Біловар, Данило Хондак, Максим Завгородній, Вікентій Волошин, Ярослав Надольський та Артем Шулянський.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 2084 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: