Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Битва юнацьких титанів у Іршаві завершилась розгромом (ФОТО)
17:13
Битва юнацьких титанів у Іршаві завершилась розгромом (ФОТО)
Про одне з центральних протистоянь 4-го туру юнацької першості у вищій лізі читайте далі.

Битва юнацьких титанів у Іршаві завершилась розгромом (ФОТО) У Іршаві юнаки з нетерпінням очікували на приїзд одного з прямих конкурентів із Берегова, який перед стартом цього поєдинку за втраченими очками був на першому місці. Юнаки «Бужори» з незбагненених для фанів та відомих тільки їм причин у попередньому турі не поїхали на не найважчий матч до однолітків із «Миная» й отримали технічні – 0:3. Це безумовно вплине на турнірні перспективи команди за підсумками цього сезону.

Повертаючись до матчу в Іршаві слід відзначити, що перший тайм пройшов за незначної переваги господарів, які втім тільки періодично знаходили шляхи до воріт опонентів. Під час одного з них вже на доданих хвилинах берегівці у власному штрафному майданчику порушили правила проти Кормоша, коли той вийшов майже віч-на-віч із воротарем. Тарас Шопа без вагань вказав на позначку. Бобик ударом з позначки поцілив у правий кут. Габор вгадав, та не дістав м’яча, який затріпотів у сітці – 1:0.

Початок другого тайму мало чим відрізнявся від першого. Гості намагались позиційно атакувати, а іршавці грамотно захищались, періодично виходячи в контратаки. Напруга відчувалась на кожному клаптику поля.

Тільки в кінці другого тайму доля матчу остаточно вирішилась, після того як дві з трьох контратак  завершились взяттям воріт. Першу Бобик завершив ударом з близької відстані – 2:0. У наступній атаці правим флангом Назар побачив як Габор трохи вийшов з воріт і майстерно перекинув круглого через нього – 3:0.

На 68-й хвилині на завершенні атаки по центру Бобик мав оформлювати покер, та після його удару м’яч влучив у поперечину, від якої опустився на лінію воріт. Іван Кинів встиг на добивання, та після його удару з близької відстані суперника врятувала ліва стійка воріт.

Хоча перемога господарів і була передбачувана, та підсумковий рахунок вийшов з долею сенсації. За цей та минулий сезони разом «Бужора» до цього вигравала в понад два голи тільки три рази – над набагато слабшими тоді від теперішніх берегівців «Тячевом» та «Дийдою» й трохи гіршою тоді й зараз відсутньою на обласному рівні «Великою Бийганню». Берегівці за останній календарний рік поступалось у понад два м’ячі тільки двічі – на виїзді міцному середняку «Поляні» та діючому чемпіону «Мункачу».

Перемога дозволила підопічним Віктора Цогли піднятись із 7-го на 3-є місце й після шестиденної перерви повернутись до призової зони.      
 
 
Арбітр – Тарас Шопа
Асистенти – Вадим Рубей та Іван Біров
4-й арбітр – Михайло Райда
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
м. Іршава, стадіон «Бужора», +12 градусів, хмарно, 200 глядачів
 
«Бужора» Іршава – «Берегово» 3:0 

Голи: Бобик, 35+3, 63, 65.

«Бужора»: Михайло Ісак, Ростислав Матіко, Петро Кляп, Дмитро Головко, Іван Кинів, Михайло Брич, Валерій Шандра, Василь Кинів, Назар Бобик, Василь Кормош, Іван Костак.
Запасні: Василь Сухан, Михайло Кормош, Сергій Купар, Владислав Палош, Дмитро Глеба, Євген Майстренко, Василь Березнай.
Тренер – Віктор Цогла.

«Берегово»: Марк Габор, Марк Газдаг, Федір Шляхта, Томаш Мішкай, Бейло Пушкаш, Марк Лендєл, Балінт Бедєв, Ерік Бідзіля, Адріан Кенейз, Давид-Олександр Шпілька, Річард Талпа.
Запасні: Віталій Кобаль, Антон Піштак, Василь Чегіль, Салваторе Дьендєжі.
Тренер – Людвіг Тар.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»      
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.                                            

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1130 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: