Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Битва Ужгорода та Мукачева за лідерство у футболі
22:06
Битва Ужгорода та Мукачева за лідерство у футболі
Цієї суботи, 4 липня, в обласному центрі пройде поєдинок, який можна назвати «битвою лідерів».

Цієї суботи, 4 липня, в обласному центрі пройде поєдинок, який можна назвати «битвою лідерів».

На думку експертів аматорського футболу, саме в протистоянні між ФК «Ужгородом» та ДЮФК «Мукачевом» визначатиметься чемпіон першої половини сезону.

Щодо оцінки суперників, то «Ужгород» після стартової 5-ти турової успішної ходи чомусь збавив обертів й почав поступатися – спочатку «Бийгані», потім після перемоги над «Середнім» у двох наступних матчах програв удома виноградівському «Севлюшу» та на виїзді хустській «Оболоні». Для наставника ужгородців Михайла Іваниці суботній поєдинок – хороший шанс реваншуватися за ці поразки й вирватися на лідируючі позиції. Адже за кадровим потенціалом «Ужгород» чи не найсильніший колектив області.

Та певен, із цим не погодиться команда «Мукачева», що в останніх турах демонструє чудовий футбол, який приносить їй результат. Неймовірне підсилення колектив Золтана Сільваші отримав в особі Віктора Гея та Олексія Шведюка. Саме В.Гей є головним диспетчером атак мукачівців й від нього беруть початок конструктивні дії команди попереду. Хоча починали сезон мукачівці зі своєрідної розкачки у вигляді двох нічиїх – на виїзді від довжанської «Боржави», та вдома з «Поляною». Далі після виїзної перемоги над іршавською «Бужорою», поступилися в рідних стінах «Бийгані», й здавалося, що команда «буксуватиме» в середині турнірної таблиці. Та в подальших шести іграх «Мукачево» лише перемагає. В останніх матчах чемпіонату області в лавах «Мукачева» розкрили свій потенціал Іван та Володимир Варваринці, Дмитро Рацин, Анатолій Нурієв, які не залишають поле без забитих голів.

Надпринциповим цей поєдинок буде для Юрія Томи, який ще в минулому сезоні захищав кольори мукачівців, а зараз намагається пробитися до основного складу ужгородців.

Остання зустріч у чемпіонаті Закарапття між мукачівською командою та представником Ужгородщини відбулась 7 жовтня 2012 року у Середньому. Тоді завдяки єдиному голу Володимира Бабича ФК «Мукачево» святкували мінімальну перемогу, завдяки якій достроково забезпечили собі чемпіонство.

На початку року ці команди грали між собою на груповій стадіїї зимової першості. Гра проходила за досить складних умов і з великою кількістю боротьби. Ужгород переміг завдяки голу Бундаша з пенальті.

Тож у суботу, 4 липня на шанувальників «гри мільйонів» обласного чемпіонату в Ужгороді чекає видовищний футбольний двобій.

Роман КУХАР

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1015 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: