Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Битва за півфінал: нервова перемога ФК «Середнє»
10:16
Битва за півфінал: нервова перемога ФК «Середнє»
Тепла весняна погода зустріла футболістів на стадіоні «Камелот» у Кам’яниці.

Тепла весняна погода зустріла футболістів на стадіоні «Камелот» у Кам’яниці. Очікувалася безкомпромісна боротьба за вихід з групи, оскільки команду з Середнього влаштовувала тільки перемога над прямим конкурентом, тоді як виноградівці були згодні і на нічию.

Матч розпочався з хвилини мовчання за загиблими в Революції гідності. Суперники досить обережно почали гру. Тільки після 5 хвилини матчу обидві команди обмінялися ударами по воротам, в обох випадках пробивали з гострих кутів. А вже на 18 хвилині Пакош, який в цьому матчі вийшов на місці опорника, тільки-но перейшовши половину поля знайшов довгою передачею в штрафному майданчику Ковтана, який ударом головою перекинув воротаря господарів. Севлюшці почали апелювати до бокового арбітра, який не вгледів положення поза грою, яке мало місце бути, в двох гравців атаки гостей. Однак головний суддя Маточка без вагань показав на середину поля.

Номінальні господарі пробували створювати гостроту біля воріт Славіка за рахунок свого плеймейкера Реплюка. Та насправді гострі моменти були у протилежних воріт, Ковтан вирвавшись на побачення з голкіпером, в ближньому бою не зміг його переграти. Ще через декілька хвилин вже швидкий Пиняшко з глибини поля був першим на м’ячі випередивши воротаря за межами штрафного майданчику, але замість того, щоб пробити по воротам, які захищали двоє захисників, віддав не точний пас і зіпсував потенційно небезпечну атаку. Виноградівці зуміли відповісти вже ближче до завершення першого тайму, коли Реплюк обіграв на лівому фланзі Бандуровича і прострілив вздовж воріт, де на дальній штанзі залишився неприкритий Юрій Віщак, який розстріляв ворота Славіка, шкіряний правда після його удару від перекладини вискочив з воріт, та арбітр справедливо зарахував взяття воріт.

Команда Білака агресивно розпочала другий тайм, але саме «Середнє» скористалося своїм шансом і знову повело в рахунку. Це Шукаль опинився в потрібному місці і в потрібний час: Бандурович з флангу скинув сферу під удар Юрію, а той впевнено вгатив зі зручної позиції. Ще до цього гості мали хорошу можливість забити гол: після удару Ковтана на місці був Козар, а Бандурович поцілив у перекладину, намагаючись закинути м’яч у ворота, які воротар залишив вийшовши на перехоплення.

В середині другої тридцятип’ятихвилинки Реплюк мав змогу знову взяти участь у взятті воріт, але його удар метрів з шести з гострого кута вдалося відбити Славіку, а його в свою чергу підстрахували захисники вибивши круглого подалі. «Севлюш» шукав свої можливості, і чесно намагався відігратися. А вже на 65 хвилині матчу Міца на вході у штрафний майданчик завалив Чобо Кеменя, після чого до «точки» підійшов Василь Кручаниця і майстерно виконав вирок - точний удар у правий кут воріт. Здавалося б на цьому гра завершиться, однак вже в доданий арбітром час, гравці захисту середнянців не порозумілися після чого м’яч відскочив до юного Артура Дорі, який з близької відстані забиває гол. Після цього лунає фінальний свисток, який сигналізує про вихід команди з Середнього до півфіналу.

Севлюшці в свою чергу показали достойну гру і шалену самовіддачу, і мабуть деяким вболівальникам буде не вистачати цієї самобутньої команди в наступному раунді кубку області. А «Середнє» протягом тижня буде готуватися до півфінального матчу, який відбудеться у Хусті.

«Севлюш» Виноградів – «Середнє» - 2:3

Голи: Віщак Ю. 30’, Дорі 70+1’ – Ковтан 18’, Шукаль 52’, Кручаниця 65’ (з пен.)

«Севлюш»: Козар, Логойда, Міца, Віщак Е., Ломага, Варга, Чейпеш, Гелетей, Мешко, Реплюк, Віщак Ю.

Запасні: Дорі, Мудра, Шопота, Січ, Корпош, Гринишин.

«Середнє»: Славік, Гулович, Пакош, Крьока, Чумак, Бандурович, Шукаль. Лисаченко, Кручаниця, Пиняшко, Ковтан.

Запасні: Костюк, Кемень Г., Кемень Ч., Ференцик, Пахомов, Смагін, Ковач, Вишневський, Беца.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка







Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1018 | Додав: Лобда | Теги: ФК Севлюш, ФК Середнє | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: