Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Битву за Суперкубок перенесено
14:16
Битву за Суперкубок перенесено
Матч за Суперкубок Закарпаття, який мав відбутися у четвер, 19 листопада, не відбудеться через відмову ФК «Ужгород» взяти у ньому участь.

Битву за Суперкубок перенесено Гравці футбольного клубу аргументують це тим, що у регламенті відсутня норма з проведення матчів в осінній період після завершення Чемпіонату.

Питання щодо внесення у регламент цієї поправки буде розглянуто на засіданні виконкому ФФЗ найближчим часом.

Матч між командами «Ужгорода» та «Дийда» перенесено на наступний рік. Згідно діючого регламенту цей поєдинок буде проведено за тиждень до початку Чемпіонату 2016 року.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1111 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 Ваня  
0
я згоден з Вами та неспорю це цікаво і сам воблівав би за дідово !!Але як говорили на час Футболу має бути бажання обох команд грати у футбол..і добре аби анонс гри був не так як тепер..надіюся шо команди домовляться і у вихідний день буде свято футболу. Яка би була гра сьогодні?? погодьтеся ніяка за таких погодних умов та при пустих трибунах.

6 Вболівальник "Локомотива"  
0
Якщо вам шановний Ваня смішно то якзо в цьому році ми мали змогу подивитись інтригуючий матч то до настурного року кто знає чи будуть ці ж команди в такому вигляді як сьогодні - думка самих футболістів - шкода що матч не відбувся - особливо Дідо чекали і хотіли реваншу...

5 Ваня  
0
Вболівальник Локомотива :))) не сміши. Грати добре але не для толерантної Федерації, а для людей. Свято Футболу має бути на стадіонах , а не траурна хода пару "толерантних" чоловік :))відмінили значіть на слідуючий рік ми всі підем вболівати хто за дийду, хто за ужгород і все буде супер.

4 Вболівальник "Локомотива"  
0
Грають - недогода, не грають - теж не так - розберіться в собі - ФФЗ верх толерантності - і треба розуміти що футбол для Закарпаття - історично спорт номер один...

3 Говерла  
0
Правильно краще грати для людей а не для обмеженого кола заради галочки на бумазi.затупили шо поробиш.

2 Ваня  
0
:)))) Та чого ?? мали прийти 100 глядачів справжніх фанатів ФФЗ та їх друзів.

1 Фк Ужгородський  
0
Це все смішно якось у федерації нашій:) то грають, то не грають, то у четверг придумали, перед виборами грали б хоть кожен день якийсь турнір, в дощь, сніг, на недостроеному стадіоні (Автомобілісті), під дощ, лиш би попіаритися! Хотя понятно із ФК Ужгородом - Андріїв виграв мерське крісло і мож суперкубок не гратив цьому році. Хоча правильно було зіграти на наступний рік, але навіщо було клоунаду робити із грою в четверг? Хлопці у Федерації розберіться там мало межи собов, не смішіть людей!

الاسم *:
Email *:
كود *: