Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Благодійна акція до Нового року
22:56
Благодійна акція до Нового року
Сайт Лобда спільно з благодійною організацією «I Believe In U» маємо на меті провести передноворічну благодійну акцію для дітей сиріт.

Сайт Лобда спільно з нашими друзями з благодійної організації «I Believe In U» маємо на меті провести передноворічну благодійну акцію для дітей сиріт.

Майже у кожного футболіста чи просто любителя футболу є майки відомих клубів чи улюблених гравців в нормальному стані, тому ми хочемо організувати збір цих футболок для дітей з інтернатів, яким буде дуже приємно дістати такий сюрприз під Новий рік. Все дуже просто, всім бажаючим зробити такий подарунок діткам, яким пощастило менше ніж нам, потрібно принести за нижче вказаною адресою.

Кожний заслуговує на щастя, особливо коли на порозі Миколай, Новорічні та Різдвяні свята, разом ми зможемо зробити невеличке диво для дітей, які цього потребують.

Зібрані до Нового року речі будуть доставлені в школу-інтернат в Нижній Бистрий. Точкою збору футболок буде кав’ярня «Пассіжу» (Швабська, 70) та магазин Ужгород (навпроти Адідаса на Петефі) відділ мобільних аксесуарів.

Також більш детальну інформацію можете дізнатися в групах Вконтакті I Believe In U чи Лобда та на Фейсбук I Believe In U. Контактні номери 0660501016 (Сергій) та 0953059450 (Тарас).

Я хочу допомогти! А ти? I Believe In U!


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 696 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: