Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Благодійний футбольний турнір "I BELIVE IN U"
22:06
Благодійний футбольний турнір "I BELIVE IN U"
Наразі організатори приймають заявки команд для участі в турнірі.

Наразі організатори приймають заявки команд для участі в турнірі.

В Ужгороді організовують вже тринадцятий за ліком благодійний футбольний турнір "I Belive In U", участь в якому може прийняти будь-хто, незалежно від віку.

Метою благодійного футбольного турніру є зібрання коштів на потреби дитячим будинкам нашого краю. Також організатори наголошують, що можна заодно корисно і здорово провести час.

Змагання проводитимуться саме з міні-футболу ЗА спорткомплексом "Юність" на відкритих майданчиках (біля тенісних кортів). Правила гри прості: по 5 гравців у пол (4+1), з можливістю проводити безліч замін за матч.

Вступний внесок з команди - 200 грн. Реєстрація обовязкова і триває до 3 червня. Бажаючим зареєструватися писати сюди (Tarrikk James, Тіко Шакур), дзвонити за телефоном 0953059450 (Тарас).

Також організатори сподіваються на підтримку від спонсорів чи меценатів.

Головним спонсором змагань є спортивний інтернет-магазин «TeamWear», який допомагає спортивним інвентарем, зокрема забезпечив турнір мячами Winner Typhon Sala та комплектом маніжок на дві команди. Інформаційні партнери газета РІО та закарпатська радіостанція Тиса ФМ. Призами забезпечують дистрибютори пива "Чернігівського" "Діамант Сервіс" та "Оленич і К".

Детальніша інформація при реєстрації.

Початок турніру 6 червня о 9.00.

Допомогти так просто!

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 761 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: