Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Благодійний футбольний турнір "I BELIVE IN U".10
17:25
Благодійний футбольний турнір "I BELIVE IN U".10
Наразі організатори приймають заявки команд для участі в турнірі.

Наразі організатори приймають заявки команд для участі в турнірі.

В Ужгороді організовують вже десятий за ліком благодійний футбольний турнір "I Belive In U", участь в якому може прийняти будь-хто, незалежно від віку.

Метою благодійного футбольного турніру є зібрання коштів на потреби дитячим будинкам нашого краю. Також організатори наголошують, що можна заодно корисно і здорово провести час.

Змагання проводитимуться саме з міні-футболу на штучних футбольних майданчиках спортивного комплексу "ZINEDINE", що знаходиться в селі Баранинці. Правила гри прості: по 5 гравців у полі (4+1), з можливістю проводити безліч замін за матч.

Вступний внесок з команди - 175 грн. Реєстрація обовязкова і триває до 4 грудня. Бажаючим зареєструватися писати сюди (http://vk.com/id16029940), (http://vk.com/id18930614), дзвонити за телефоном 0953059450 (Тарас).

Головним спонсором змагань є безпосередньо спортивний комплекс "ZINEDINE", за активної підтримки якого і пройде цей турнір, та спортивний інтернет-магазин «TeamWear», який допомагає спортивним інвентарем, зокрема забезпечив турнір мячами Winner Typhon Sala та комплектом маніжок на дві команди.

Організатор наголошують на більш активній та завчасній реєстрації учасників, таяк потрібно набрати мінімум 10 команд для проведення благодійного турніру.

Детальніша інформація при реєстрації.

Початок турніру 6 грудня о 11.00.

Допомогти так просто!

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 793 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: