Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" покидає Кінчеш з максимумом (ФОТО)
22:24
"Бобовище" покидає Кінчеш з максимумом (ФОТО)
Обидві команди Бобовища зуміли здобути перемогу у Кінчеші.

Перед початком матчу невелика перевага віддавалась гостям, які минулого сезону обидва рази перемагали соколів 2:0 та 2:1. Та з перших хвилин господарі пішли вперед. Так Дранчак виривався на ворота та переграти кіпера не зумів. Гра супроводжувалась в’язкою боротьбою у середині поля і поодинокими небезпечними моментами.
 
Бобик навісив справа, а Бундаш пробив головою з шести метрів та воротар ловить. На 17-й хвилині Пінджоля уник положення поза грою і вийшов один в один, але Тренич зумів відбити удар мукачівця. Кінчешці відповідали здебільшого ударами з середньої та дальньої дистанції, які рідко йшли в рамку. А от Бобик пробив точно, але в руки голкіперу.
 
На 32-й хвилині лівий півзахисник бобовищанців Річард Шольц втік на рандеву з воротарем, але замість пасу на Пінджолю, перед яким були пусті ворота, пробив повз рамку. Та вже за хвилину чергова атака гостей: Балаж виходить на одного голкіпера та Тренич самовіддано кидається на нападника і відводить загрозу, але не надовго, Пінджоля підхоплює м’яч і вже у карній зоні його збиває Юрій Микульця. Арбітр ставить пенальті, який реалізував наймолодший у команді Сергій Бобик – 0:1.
 
За декілька хвилин господарі створили найгостріший свій момент, коли Сугоняк подав зліва, а Яхимець без перешкод пробивав головою з семи метрів, але над воротами. Під завершення першого тайму Дем’ян не по правилам зупинив перспективний випад суперника, збивши Річарда Шольца. Герц пробив зі штрафного точно в ціль та Тренич на місці.
 
У другій половині гри гравці Сокола почали діяти агресивніше в атаці і незабаром могли зрівнювати рахунок. Подачу з кута поля Юрія Микульці на дальній стійці замикав Ребел та з двох метрів пробив вище. Гончаров здійснив індивідуальний прохід із завершальним ударом з 15 метрів, Підбереський з труднощами переводить м’яч у поперечку. На 64-й хвилині Глива на рівному місці отримав ушкодження, через яке не зміг продовжити гру.
 
Витримавши натиск мукачівці намагались ловити суперника на контратаках. Річард Шольц втікав на побачення з голкіпером та його зупинив Крупа. Герц подав зі штрафного, Бундаш пробив головою, але воротар забрав. На 72-й хвилині ще одна швидка контратака, Балаж віддає на Річарда, який пробив з гострого кута у воротаря, замість пасу у відповідь на Балажа, який готовий був розстрілювати ворота з центру штрафної.
 
Ближче до завершення гри Кінчеш ніяк не міг довести атаку до завершального удару. Бобовище у свою чергу цілком могло подвоювати рахунок. Після подачі з кутового Тренич грає на виході та Герц підбирає і пробиває у не захищену рамку з 17 метрів, але зависоко. Після чергової передачі від плеймейкера мукачівців Герца Річард Шольц опинився один перед воротами та замість удару вирішив обробити м’яч, що в нього не дуже добре вийшло.
 
Вже у доданий арбітром час Річард Шольц знову вибігав на ворота та Крупа грубо зупиняє півзахисника. Підопічні Івана Ковача перевершили суперника в організації атак, хоча з реалізацією було не все гаразд.
 
 
Арбітр – Денис Федяй
Асистенти – Юрій Яцкович, Євген Дубровка
Делегат матчу – Іван Попович
 
с. Кінчеш, стадіон «Автомобіліст», глядачів 50
 
ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Бобовище» 0:1
 
Голи: Бобик, 33 (з пен.).
 
Сокіл: Владислав Тренич, Юрій Микульця, Андрій Крупа, Андрій Лобанов, Роман Демян, Олександр Яхимець, Олександр Глива, Ігор Сугоняк, Ярослав Фаринич, Михайло Дранчак, Олександр Гончаров.
На заміну виходили: Василь Микульця, Ян Куберка, Дмитро Турега, Віктор Рабел, Євген Грицкевич, Артем Цехмістров, Іван Корпош.
Тренер – Іван Криса.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Анатолій Рипкович, Олександр Бундаш, Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц, Андрій Герц, Роман Мідянчик, Річард Шольц, Сергій Бобик, Олександр Пінджоля, Ігор Балаж.
На заміну виходили: Євген Машіка, Даніел Болдог, Євген Лаішев.
Тренер – Іван Ковач.
 
Попередження: Микульця, 32, Демян, 44, Корпош, 70 – Бобик, 39, Рипкович, 55, Роланд Шольц, 64, Болдог, 88.

Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1324 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: