Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" розбило "Невицький замок" (ФОТО)
17:58
"Бобовище" розбило "Невицький замок" (ФОТО)
В одному з центральних поєдинків туру команда Івана Ковача переграла Невицьке у Кінчеші.

В останніх турах Західної зони невелика інтрига залишалась лише у визначенні бронзового призера чемпіонату: Бобовище йде попереду Нижнього Коропця на чотири очки і в цьому турі завітало до Невицького замку, який у другому колі лише одного разу зійшов з поля без очок (у Новому Давидкові). Тож можна було очікувати гострої боротьби у цій зустрічі, однак команди, а точніше номінальні господарі, дещо розчарували.

Варто згадати і про втрати перед цим матчем: у невиччан були відсутні Лаба, Готра, Зизич, Янцо, Кирлик. У мукачівців не було ветеранів Бундаша та Варги, а також нападника Бирака.

З початком гри розпочався і дощ, який дещо пришвидшував передачі та й гру вцілому. Бобовище активніше розпочало поєдинок. На 2-ій хвилині Мкртичан подав зі штрафного зліва, Мерцин головою переправляв м’яч у ворота, але дивом не влучив з п’яти метрів. Та вже за мить мукачівці скористались провалом лівого крила оборони суперника і Вінтонюк підготувавши удар влучив з 18 метрів під саму поперечку – 0:1.

За цим господарі відповіли своїми першими ударами у цьому матчі. На 7-ій хвилині Любомир Русин пробив з 19 метрів, але значно вище. На 11-ій хвилині Волонтир завдав удару злету з 25 метрів, Підбереський переводить на кутовий. Та зовсім скоро атакуючий порив у Невицького згас і вони більше працювали у центрі та на своїй половині поля. На 21-ій хвилині гості заробили стандарт в 20 метрах від воріт, Мкртчан пробив трохи вище цілі.

На 32-ій хвилині Боднар вибиваючи м’яч від своєї штрафної влучив у суперника, круглий відскочив до Річарда Шольца, який опинився один перед воротарем в центрі карної зони та Антал рятує свої ворота. За декілька хвилин Балаж подав з кута поля, Мерцин знову виграє повітря, але б’є мимо.

На 39-ій хвилині Блага підібрав шкіряного на чужій половині і пробив з 22 метрів, м’яч просвистів над поперечкою. Бобовище абсолютну більшість своїх атак проводила правим краєм, де борознив бровку Річард Шольц. Так на 41-ій хвилині Річі в черговий раз здійснив забіг з м’ячем і відкотив у центр штрафної на Мкртичана, удар якого з 10 метрів парирує воротар, перевівши на корнер, відтермінувавши взяття воріт лише на декілька секунд. Мкртчан подав кутовий, а Мідянчик головою спрямував круглого у ворота – 0:2.

Тренер Невицького замку ще до перерви провів дві заміни намагаючись щось змінити у грі своєї команди. Ще буквально перед самою перервою Річі Шольц заблокував вибивання Прокопця, увійшов у штрафну з м’ячем і пробив з 12 метрів, Антал знову демонструє хорошу реакцію.

У другому таймі гості так само переважали в деяких компонентах суперника, зокрема за підборами у центрі поля і зіграністю в усіх лініях. Це вони продемонстрували уже на старті другого тайму: Балаж побачив забігання правого захисника і віддав точну діагональ, Мерцин на вході у штрафну обійшов Рябчика і спокійно влучив у ближній кут з восьми метрів – 0:3.

На 50-ій хвилині Гартманн сподіваючись на мокрий м’яч та поле завдав дальнього пострілу з 27 метрів, Підбереський відбив ногами складний удар. Трохи згодом Климпуш загрожував воротам з 15 метрів та голкіпер забрав. В одній з атак Вінтонюк прострілював справа і Боднар трохи не влучив у власні ворота перериваючи передачу.

На 63-ій хвилині Мирослав Бундаш-молодший тільки-но з’явившись на полі чи не першим дотиком зумів забити. Вінтонюк віддав справа в район одинадцяти метрів і Мирослав пробив у дальній кут – 0:4.

На 71-ій хвилині Андрій Русин уник офсайду вийшов на ворота з лівого краю і пробив з 10 метрів, Антал відбиває. А на 79-ій хвилині Бутрик здійснив ефектний прохід у чужу штрафну, по ходу обійшовши двох суперників, та вже у карній зоні Роланд Шольц потягнув його за футболку чим спровокував арбітра призначити пенальті. Максим Климпуш розвів м’яч і воротаря по кутам – 1:4.

В останні п’ять хвилин Бобовище не зупинялось і ще двічі скористалось помилками у захисті суперника. На 86-ій хвилині обрізка на своїй половині дала початок швидкій атаці мукачівців – Мкртичан віддав на Йовбака, якого Попович позбавив можливості потрапити у офсайд, Іван вийшов на одного воротаря і збільшив рахунок – 1:5.
 
На завершення Бундаш навісив у штрафну, де Мерцин все ж зміг сьогодні забити ще й головою – 1:6.
 
Заслужена перемога вищої за класом команди, яка у першому колі завдала розгрому невиччанам 11:2, а тепер обмежилась шістьма.
 
 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – ФК «Бобовище» – 1:6
 
Голи: Климпуш, 80 (пен.) - Вінтонюк, 5, Мідянчик, 42, Мерцин, 48, 87, Бундаш, 63, Йовбак, 86.
 
Невицьке: Юлій Антал (Денис Фреган 77), Любомир Русин, Юрій Боднар, Сергій Прокопець, Дмитро Турега (Мілан Гартманн, 32), Андрій Рябчик (Олег Попович, 72), Василь Блага, Василь Вогар (Павло Галайда, 44), Павло Волонтир, Андрій Бутрик, Максим Климпуш.
Тренер – Іван Матьовка.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Михайло Калій, Роман Мідянчик, Роланд Шольц, Генріх Мкртичан, Олександр Балаж (Мирослав Бундаш-молодший, 61), Андрій Русин, Андрій Мерцин, Дмитро Вінтонюк (Даніель Болдог, 65), Іван Йовбак, Річард Шольц.
Тренер – Іван Ковач.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 742 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: