Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" розбиває полянців у другому таймі (ФОТО)
19:04
"Бобовище" розбиває полянців у другому таймі (ФОТО)
Підопічні Івана Ковача після перерви змогли вирвати не просту перемогу.

Погодні умови сьогодні були вкрай сприятливими для футболу. Команди розпочали гру у спокійному ритмі не форсуючи події.

 

На 3-й хвилині Мигович біля чужої штрафної здійснив перехоплення і одразу ж пробив, але воротар впіймав не складний удар. Іван Русин пострілював у карну зону на Фізера та удар Василя забирає голкіпер. Загалом свалявці краще виглядали у першій половині матчу, тоді як гравці Бобовища не могли створити бодай якусь небезпеку біля чужих воріт, дуже часто втрачаючи м’яч у середині поля.
 

Лише в середині тайму нападник номінальних господарів Олександр Русин завдав удару з 15 метрів та воротар нейтралізував небезпеку. Під кінець першої тридцятип’ятихвилинки полянці подавали кутовий і Мондик пробив головою та за мукачівців зіграла поперечка.
 

У перерві бобовищанців очікувала жорстка розмова із тренером, яка очевидно пішла їм на користь.

Річард Шольц з свого правого краю знайшов передачею Олександра Русина і той пробивав з 18 метрів, але вище. У відповідь Едуард Мельник виконав подачу з флангу, а Іван русин пробив головою, Підбереський забрав круглого.
 

На 43-ій хвилині Станіслав Кохан, який з’явився на полі у другому таймі, отримав передачу від Харченка і пробив з 25 метрів точно у ближню дев’ятку – 1:0.
 

Бобовище вдалось налагодити гру і їхні виходи в атаку ставали все більш небезпечними. Так Річард Шольц прорвався у штрафну і був збитий Головничем та арбітр не вбачив порушення. Далі Харченко зіграв у стінку із Олександром русином і пробив з 17 метрів, але над воротами. Ще одного разу Русин асистував Річарду Шольцу та його удар також пройшов повз рамку.
 

На 65-ій хвилині Мигович на швидкості пройшов до воріт і пробив з 17 метрів, але біля стійки. За хвилину Харченко чудовим пасом вивів Олберта сам на сам і Олег не схибив – 2:0.
 

Роланд Шольц підключився до атаки і пробив з лівого краю штрафної, але мимо. В останню хвилину матчу підопічні Ковача організували ще одну результативну атаку. Герц віддав на право на Вінтонюка, який прострілив у штрафну, де Олберт відкинув м’яч Русину і той з семи метрів переграв Безика – 3:0.
 

Бобовище значно покращило свої шанси на вихід у плей-оф, очоливши групу В.

 

 

Арбітр – Іван Грубінка

Асистенти – Василь Готько, Віталій Резниченко

Делегат матчу – Іван Кампов

 

смт Середнє, глядачів 50

 

ФК «Бобовище» - ФК «Поляна» 3:0

 

Голи: Кохан, 43, Олберт, 68, Русин, 70.

 

Бобовище: Віталій Підбереський, Андрій Герц, Олександр Бундаш, Дмитро Вінтонюк, Василь Чубірка (Роланд Шольц, 36), Михайло Ковач, Ігор Харченко, Річард Шольц, Олександр Русин, Євген Машіка (Станіслав Кохан, 36), Олег Олберт.

Запасні: Михайло Янкович, Андрій Мерцин, Ярослав Ільницький.

Тренер – Іван Ковач.

 

Поляна: Михайло Безик, Василь Фізер, Віктор Мондик, Олександр Кошеля, Ілля Ропонич, Едуард Мельник, Василь Лакатош, Василь Мішко, Іван Русин, Іван Головнич, Василь Мигович.

Запасні: Іван Маркулинець, Іван Станкович, Сергій Головнич, Сергій Овчаров. Степан Стегура.

Тренер – Василь Ропонич.
 

Попередження: Річард Шольц, 53 – Мондик, 45.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1270 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Мікі  
0
Та я недавно писав, шо строєнчаки в кабаках ся тренірувуть, задурив Ропонич голову Дрогобецькому, бігать коло нього як песик, А позад спини розказує, шо він бабки зажав, і лиш Строєнці тягнуть футбол свалявський

2 Ваня  
0
Одне питання є- чого Ви взяли назву Поляна?якщо так проти Поляни висказувалися?а так то всьо понятно.Непонятно нічого поки лиш по справжній ФК Поляна.

1 Artur84  
0
Був сьогодні на грі Поляни, вірніше Сройна, як стверджував Евгеній, і переконався, що то дійсно грало Стройно, перший тайм ще трошки пробували Строєнці під назвою Поляна шось грати, а в 2 таймі вже на полі була справжня команда Стройна, без гри, тактики та настрою, і 3-0 реальний рахонок. Хоча для Свалявського чемпіонату це буде нормальна команда, але лише для чемпіонату району, але не факт що в призах.

الاسم *:
Email *:
كود *: