Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" вибиває лінцівську "Зірку" (ФОТО)
18:58
"Бобовище" вибиває лінцівську "Зірку" (ФОТО)
Мукачівська команда за один тайм вирішила долю цього поєдинку.

До поєдинку однієї восьмої у обох команд були втрати - і якщо у Лінців лише один центральний захисник Фенцик, то у бобовищанців дискваліфікований нападник Річард Шольц та центральний захисник Калій. Однак дозаявкою гравців вони змогли вчасно підсилитись – за Бобовище сьогодні дебютували новодавидківський бомбардир Лозинець та півзахисник Делеган, який у своїй біографії має виступи і за Лінці (у «золотому матчі» Ужгородського району 2018 року).

Стартові хвилини матчу пройшли за територіальної переваги мукачівців, які діяли більш мобільно у центрі та на чужій половині. Та перший момент створили Лінці, коли Гаврилешко перехопив м'яч на половині поля Бобовища, віддав на Федьа, який шведою пробив з 13 метрів, шкіряний пройшов повз дальній кут.

А от чи не перша ударна атака підопічних Ковача закінчилась взяттям воріт і доволі курйозним. Мкртчан виконав навіс з лівого краю, воротар зіграв на виході, але випустив м’яч з рук, Лозинець був поряд і одразу скористався таким подарунком – 1:0. 

Через дві хвилини Лозинець звільняється від опіки і пробиває з 19 метрів, трохи вище. На 14-ій хвилині Федак розігнав атаку, віддав на Федьа, який прострілює справа на Гаврилешка, однак тому завадили пробити з п’яти метрів.

Після пропущеного голу Зірка перехопила ініціативу і шукала моменти для того, щоб відігратись. На 20-ій хвилині Муранський закинув вперед на Гаврилешка, який вибігав на одного воротар та Підбереський впевнено грає на виході. Через чотири хвилини ще одна триходівка могла закінчитись голом – Турецький пасує на Гаврилешка, Анатолій відкочує на Федьа та удар капітана з 10 метрів йде повз рамку.

На 29-ій хвилині Делеган обікрав Ярослава Рущака біля його воріт, вийшов один в один, але не влучив у ближній кут, заробивши лише стандарт. Після якого влучним пострілом з 22 метрів відзначився Варга, Кривенько зловив. 

На 32-ій хвилині Лозинець в черговий раз демонструє свої швидкісні якості і втікає сам на сам з кіпером, але пробив не точно. Уже в наступній атаці Мкртчан записує ще один асист на свій рахунок, після якого зумів відзначитись Роланд Шольц прицільним ударом з 18 метрів – 2:0. 

На 41-ій хвилині бобовищанці провели ще одну результативну атаку правим краєм. Вінтонюк прострілив, воротар не зовсім вдало відбив, прямо на Йовбака, який добиває круглого у ворота – 3:0.

Зіркові не полишали надій відігратись і після проведених замін продовжували шукати щастя біля чужих воріт. На 53-ій хвилині Федак обікрав Мерцина біля карної зони, віддав на Федьа, удар якого з 14 метрів парирує воротар. 

Далі знову мукачівці за три хвилини провели декілька небезпечних атак. На 60-ій хвилині Лозинець залишив позаду себе захисників суперника, вийшов сам на сам та Лагоцький вдало грає на виході, вибивши ногами. За мить Коштура віддав не точний пас біля своїх воріт, Делеган перехопив і пробив з 17 метрів, голкіпер відбив.

На 68-ій хвилині свіжий гравець Зірки Мотринець розпочав стрімку контратаку три в два, протягнув м’яч до чужої штрафної, сам пробив з 10 метрів, влучивши у воротаря, і сам одразу підоспів на добивання – 1:3.

На 73-ій хвилині Федак здійснив швидкісний рейд правим флангом і віддає у штрафну, де Ходаковський та Гаврилешко не розібрались хто має нанести завершальний удар і завадили один одному. У підсумку Віталій завдав не сильного удару з 13 метрів, який забрав Підбереський. На 82-ій хвилині лінцівські футболісти повернули надію своїм вболівальникам на камбек. Ковтонюк відкотив на Турецького, який з 20 метрів сходу потужним пострілом зняв павутину з правої дев’ятки – 3:2.

Однак вже за дві хвилини ця надія погасла, коли Чульба ціною порушення змушений був зупинити черговий вихід Лозинця на одного воротаря, і арбітр винагородив захисника жовтою карткою, яка була для нього другою у цьому матчі, тож догравали зіркові у меншості. До того ж з цього штрафного, з 23 метрів, Едуард Варга зумів забити – 4:2.

Ще в одній атаці Лозинець скористався втратою Гаврилешка на своїй половині поля і пробив з 15 метрів, Лагоцький відбив.

Звітна зустріч повністю виправдала очікування від неї - гостра боротьба тривала практично весь матч, команди самовіддано боролись за кожен м’яч, однак трохи вища за класом команда за один тайм зуміла встановити комфортний для себе рахунок, а наприкінці гри - втримати його. 


ФК «Бобовище» – ФК «Зірка» (Лінці) 4:2

Голи: Лозинець, 11, Шольц, 33, Йовбак, 41, Варга, 85 – Мотринець, 68, Турецький, 82.

Бобовище: Віталій Підбереський, Едуард Варга, Роланд Шольц, Генріх Мкртичан (Олександр Балаж, 46), Мирослав Бундаш-молодший, Андрій Русин, Андрій Мерцин, Дмитро Вінтонюк, Іван Йовбак, Іван Делеган (Яніс Качур, 63), Михайло Лозинець.
Тренер – Іван Ковач.

Зірка: Дмитро Кривенько (Анатолій Лагоцький, 46), Юрій Коштура, Ярослав Рущак (Едуард Ковтонюк, 46), Анатолій Лукачина, Олександр Лукачина (Роман Савко, 67), Микола Муранський (Віталій Ходаковський, 46), Владислав Турецький, Юрій Федьо (Євген Матринець 62), Юрій Федак, Юрій Чульба, Анатолій Гаврилешко.
Запасні: Василь Рущак, Ростислав Фрінцко, Амід.
Тренер – Олександр Пеца.

Вилучення: Чульба, 84.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 681 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: