Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" вириває нічию у мукачівському дербі (ФОТО)
20:54
"Бобовище" вириває нічию у мукачівському дербі (ФОТО)
Команда Івана Ковача зуміла уникнути поразки під завершення матчу.

Не дивлячись на те, що минулий сезон ці команди завершили на різних полюсах турнірної таблиці, від цього поєдинку очікувалась цікава боротьба. Та у першому таймі бобовищанці були значно кращими у атакуючій складовій. Відсутність Яцини, Папариги та Буди явно вплинуло на гру Колоса.
 
На 8-ій хвилині Бобик подав на п’ятачок, де Ковтун замикав головою у падінні, але трохи не влучив. У наступному епізоді вже сам Бобик пробивав з 20 метрів, змістившись справа у центр, але над воротами. На 27-ій хвилині Кривка підхопив м’яч в центрі і на швидкості обійшов двох суперників, організувавши атаку 2 в 1, але Ковтун перехопив у нього шкіряного і задалеко відпустивши шкіряного запоров перспективну атаку.
 
На 33-ій хвилині після подачі з кутового Кампов пробив з 8 метрів, Логойда стоячи на лінії воріт відбив удар головою. Вже перед самою перервою підопічні Ковача розіграли штрафний на правому краї і Бобик пробивав з 15 метрів, Колісник у стрибку парирує цей удар.
 
Після перерви малюнок гри змінився не відразу. Лише ближче до середини другого тайму ракошинці створили декілька небезпечних моментів. Козел пробив з середньої відстані, Підбереський робить сейв. На 42-ій хвилині Бобик сильно пробив з правого краю, воротар відбив перед собою і Кривка був першим на добиванні, але лайнсмен сигналізував про положення поза грою.
 
На 54-ій хвилині команда Фізера заробила стандарт у 20 метрах від воріт. Вадим Курта ефектним прямим ударом поцілив точно під перекладину, від якої м’яч і влетів у сітку – 0:1
 
На цьому вони не зупинились: Ковбин гостро прострілював з флангу та Козел з 7 метрів б’є повз ворота. Когутка пробивав з 23 метрів та воротар на місці. Бобик зі штрафного поцілив у ближній кут та Колісник впіймав. Балаж технічно скинув під удар Росулу з 29 метрів, та Василь трохи не влучив у правий верхній кут.
 
Закріпити перевагу міг Курта, коли вийшов практично віч-на-віч, але воротар зіграв надійно. Схожий епізод не використав Когутка, якому не дали завдати вирішального удару захисники. Бобовище під самий кінець матчу все ж зумів провести рятівний гол - це Вінтонюк з близької відстані розстріляв ворота суперника – 1:1.
 
Бойова нічия між сусідніми селами не залишила задоволеними наставників команд. Тим не менш Бобовище з другого місця крокує до чвертьфіналу, створивши головну сенсацію групового раунду, залишивши позаду себе ужгородців.
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти – Василь Федак, Йосип Мучичка
Делегат матчу – Матвій Бобаль
 
ФК «Бобовище» - ФК «Колос» Ракошино 1:1
 
Голи: Вінтонюк, 70 - Курта, 54.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Сергій Кампов, Олександр Бундаш, Дмитро Вінтонюк, Олександр Балаж, Андрій Русин, Василь Росул, Роланд Шольц, Василь Кривка, Сергій Бобик, Михайло Ковтун.
Запасні: Євген Машіка, Юрій Качур, Андрій Мерцин.
Тренер – Іван Ковач.
 
Колос: Максим Колісник, Марк Когутка, Василь Ремета, Вадим Курта, Юрій Болдижар, Даніел Болдог, Андрій Меденці (Олександр Горський, 31), Крістіан Кізьман, Віктор Козел, Олександр Лазарь.
Запасні: Артур Гегедош, Василь Ковбин.
Тренер – Іван Фізер.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 832 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: