Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" вириває перемогу у юніорів (ФОТО)
22:35
"Бобовище" вириває перемогу у юніорів (ФОТО)
У другому таймі мукачівська команда зуміла створити камбек.

Старт зустрічі краще вдався ужгородським юнакам. На першій хвилині Лаб’як прострілив зліва, та Джанда влучив у воротаря з декількох метрів. За три хвилини знову прорив флангом, тепер від Марковича, і на цей раз Джанда вдало замикає передачу від партнера – 1:0.
 
Ідентичну атаку, але вже з правого краю, після проходу Зизича, ударом з 10 метрів завершував Лаб’як, але Підбереський впіймав. За першу половину тайму Бобовище лише один раз потурбувало воротаря СДЮСШОРа ударом з 20 метрів від Бобика. В інших епізодах підопічні Ковача часто застосовували довгі передачі, але до загострень не доходило.
 
На 27-ій хвилині після подачі зі штрафного Маркович пробивав з 5 метрів, але знову Підбереський рятує свої ворота. За три хвилини Лещинець з правого флангу увійшов у штрафну і пробив з гострого кута, Гребенюк відбив. В останню хвилину першого тайму Бобику вдався сильний удар з 19 метрів, кіпер робить сейв, Ковтун був першим на добиванні та Сердюк підстрахував воротаря і вибив з лінії воріт.
 
На перших хвилинах другого тайму ужгородці знову провели стрімку атаку, Маркович лівим краєм дійшов до карної зони і пробив з 10 метрів, голкіпер забрав. Балаж здійснив перехоплення в центрі поля і намагався одразу закинути за комір воротарю з 35 метрів, але трохи не влучив.
 
На 51-ій хвилині після прострілу зліва лівий захисник Зуб вибиваючи зрізав м’яч у бік своїх воріт, влучивши у перекладину, Ковтун добивав з 12 метрів та воротар відбив, а от Кривка був більш точним – 1:1.
 
За дві хвилини гості взагалі вийшли вперед. Після подачі з кута поля удар Шольца заблокували, а от із добиванням Кампова вже не справились – 1:2.
 
Найреальніший шанс зрівняти СДЮСШОР міг зі штрафного з 19 метрів та удар Бойкула парирував воротар. Вже в додатковий час травму отримав центральний захисник Мерцин, що може позначитись на наступних іграх мукачівців, адже на цю гру вони вийшли без лави запасних.
 
Варто відзначити повернення до СДЮСШОР після майже двохрічної перерви нападника Яковлєва.
 
Бобовище здобуває другу перемогу у турнірі і продовжує боротьбу за друге місце у групі.

 
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Проценко Р.
Делегат – Наскалов В.Б.
 
СДЮСШОР U-17 Ужгород – «Бобовище» 1:2
 
Голи: Джанда, 4 – Кривка, 51, Кампов, 53.
 
СДЮСШОР: Роман Гребенюк (Андрій Калай, 36), Андрій Зизич, Юрій Бойкул, Владислав Сердюк, Богдан Зуб, Едуард Ковтанюк, Віталій Мадяр (Андрій Тороні, 51), Юрій Лаб’як, Вадим Ференцик, Микола Джанда (Владислав Яковлєв, 47), Василь Маркович (Юліан Козуб, 58).
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Сергій Кампов, Андрій Мерцин, Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц, Олександр Балаж, Андрій Русин, Василь Кривка, Михайло Ковтун, Сергій Бобик, Василь Лещинець.
Тренер – Іван Ковач.
 
Попередження: Мадяр, 43 – Ващинець, 50, Бобик, 62, Мерцин, 70.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 744 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: