Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" вириває перемогу в Лалові
15:37
"Бобовище" вириває перемогу в Лалові
Про чергове дербі на Мукачівщині дізнавайтесь далі.

Хоча цей двобій і викликав певні занепокоєння з боку конкурентів «Бобовища» щодо можливої присутності позафутбольної складової в його підсумку, та принциповості йому додавав той факт, що «Карпати» дуже відчутно поступились у першому колі, та ще й по ходу самого поєдинку добряче отримали там ушкоджень. Один із гравців тоді навіть взагалі вибув із гри. 

Початок першого тайму нового протистояння хоча й пройшов за переваги з володіння м’ячем гостей, та до якісних ударів справа довго не доходила. Натомість господарям на 10-й хвилині вдалась атака правим флангом зі зміщенням до центру, на завершенні якої Голованов потужно пробив повз ліву стійку. Через дві хвилини по центру прорвались бобовищанці й Балаж влучив у лівий кут. Лушпінь вчасно змістився туди й зреагував на постріл Ігоря.

Середина тайму пройшла у в’язкій боротьбі в центрі поля й на підступах до штрафних майданчиків, переважно карної зони господарів. На 26-й хвилині м’яч вперше влетів у сітку. На завершенні однієї з атак правим флангом зі зміщенням до центру Річард Шольц віддав якісний розрізний пас на Балажа, а Ігор влучив точно під праву стійку. Та за мить до цього Попик підняв прапорець, за що отримав «гаряче фе» як під час гри, так і в перерві поєдинку вже у в суддівській роздягальні від Івана Ковача. За чутками, там навіть кулаки гуляли в пошуках заповітних ліхтариків.

Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. Господарі хоча й грали з азартом, та було помітно, що вони поступаються як фізично, так і за тактико-технічними параметрами. Гості довгий час грали без особливого вогника в очах, так ніби земляки мають надати їм перемогу самі. Першими ситуацію загострили підопічні Хіміча, у яких Голованов на 55-й хвилині, на завершенні атаки правим флангом, заробив право на штрафний удар. Далекорей навісив у карну зону, а Брунцвік ударом головою спрямував круглого поруч із лівою стійкою.

Переломний момент настав трохи згодом, коли на завершенні атаки правим флангом Вінтонюк прострілив у штрафний майданчик. Лушпінь виніс м’яч, та недалеко, де були Балаж та Машіка. Ігор не став заважати Євгену, який і додав м’яч у правий кут – 1:0. Через сім хвилин Шольц завершив атаку лівим флангом виходом на воротаря. Та фортуна цього разу повернулась спиною до Річарда, бо круглий після його удару оминув ліву стійку в лічених сантиметрах.

Далі гості, отримавши інформацію про сприятливий рахунок у грі конкурентів за бронзу, старались тримати м’яч на чужій половині поля в надії, що все так і завершиться для них легеньким здобуттям нагород. Як не дивно, та пожвавились вони саме тоді, коли в Бараницях господарі почали втілювати свій «дивовижний камбек». Запал виноробів кілька хвилин був настільки шаленим, що стало зрозуміло якою насправді може бути ця «Бобовище-машина» в дії. Саме в цьому відрізку гостям вдалось примножити перевагу в рахунку вдвічі. І знову спрацювала атака правим флангом із зміщенням до центру, на завершенні якої Балаж із середньої відстані вколотив м’яч у правий кут, без шансів для воротаря – 2:0.

Незважаючи на поразку, «Карпати» залишають приємне враження з приводу великої кількості досить юних вихованців місцевої футбольної школи в їх рядах, яким Володимир Хіміч почав надавати місце в основному складі не від доброго життя. На жаль керівництву команди доведеться докласти зусиль, щоб залишити навіть їх у своєму складі, бо за чутками агенти школи «Торпу» вже пустили коріння навіть сюди. «Бобовище», як і очікувалось, провело дуже хороший сезон із дуже яскравими матчами й, після «Мункача», залишилось другим кращим клубом обласного рівня з Мукачівського району, як це було і в зимово-весняний період поточного року.       
 
 
Арбітр – Тарас Шопа
Асистенти –  Іван Попик та Іван Біров
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
с. Лалово, стадіон «Карпат-арена», + 10 градусів, хмарно, дощ, 150 глядачів
 
«Карпати» Верхній Коропець – «Бобовище» – 0:2
 
Голи: Машіка, 62, Балаж, 80.
 
«Карпати»: Михайло Лушпінь, Олександр Брунцвік, Іван Кучінка, Юрій Болдижар, Микола Обицьки, Василь Бирак, В. Голованов, Юрій Бубряк, Віталій Далекорей, Сергій Орос, Андрій Шевченко.
Запасні: Ярослав Бела, М. Плачінта, Олександр Лунгу, Василь Павлишин.
Тренер – Володимир Хіміч.

«Бобовище»: Віталій Підберецький, Олександр Бундаш, Олександр Горський, Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц, Михайло Ковач, Річард Шольц, Євген Машіка, Даніель Болдог, Ігор Балаж, Андрій Герц.
Запасні: Петро Прокопенко, Василь Гомба.
Тренер – Іван Ковач.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 965 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: