Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бобовище за один тайм громить Верхній Коропець
20:47
Бобовище за один тайм громить Верхній Коропець
Бобовище приймаючи у 14-му турі Верхній Коропець, не залишило гостям навіть шансу на успіх.

Бобовище за один тайм громить Верхній Коропець Не зважаючи на похмуру погоду глядачі прийшли підтримати свою улюблену команду, і не пожалкували. Спочатку юнаки принесли своїм вболівальникам купу емоцій результативною перемогою, а потім і основна команда продемонструвала хто на полі господар.

Починаючи з перших хвилин, гравці Бобовища заволоділи м’ячем та контролювали хід подій. І результат їх дій не забарився - вже на 22 хвилині Ярослав Когутич відкрив рахунок. Та на цьому господарі поля не зупинились і продовжували атакувати, за що й були винагороджені ще двома голами. Тож на перерву команди пішли з рахунком 3:0 на користь ФК «Бобовище».

Другий тайм знов ж таки розпочався з атак господарів. Карпатівці мужньо відбивались і намагались проводити свої контратаки. Глядачі явно занудьгувавши вимагали від своїх улюбленців ще голів та тим не вистачало то фарту, а то й майстерності у завершальній фазі атаки.

Завдяки трьом забитим м’ячам в першій половині зустрічі господарі святкують перемогу.


Арбітр - Шимон Юрій
Асистенти арбітра - Зан Євген, Дудаш Денис
 Делегат матчу - Кочетов Володимир

с.Бобовище, 150 глядачів

ФК «Бобовище» - ФК «Карпати» В. Коропець 3:0

Голи: Когутич, 22, 38, Товт, 45.

ФК «Бобовище»: Підберецький Віталій, Герц Андрій, Богович Анатолій, Сонько Олександр, Бундаш Олександр, Товт Чаба, Сінкін Юрій, Шольц Роланд, Кізман Крістіан, Вонтонюк Дмитро, Когутич Ярослав.
Тренер: Ковач Іван

ФК «Карпати» В.Коропець: Шепя Артур, Матвеюк Ігор, Брунцвік Олександр, Жавко Руслан, Лушпінь Михайло, Кіяк Анатолій, Кабацій Тиберій, Обицьки Микола, Бела Ярослав, Воробйов Валерій, Болдижар Юрій.
Тренер: Тенкач Богдан

Попередження: Товт, Шольц - Брунцвік, Шопа
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1072 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: