Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова мирова фаворитів групи № 4 (ФОТО)
21:24
Бойова мирова фаворитів групи № 4 (ФОТО)
Про центральну битву титанів Східної групи Зимового чемпіонату Закарпаття читайте далі.

Бойова мирова фаворитів групи № 4 (ФОТО) Цей матч, у якому мотивація «Великої Копані» своїм розміром сягала самої Рахівщини, пройшов з перемінним успіхом. «Оболонь-1», за майже рівного з суперником володіння м’ячем, завдала майже в півтора рази більше ударів – 11:8. Утім, «Велика Копаня» трохи випередила опонентів за відсотком гостроти від цих пострілів – шалені 87.5 % проти якісних 72.7 % у підопічних Браєра, та в понад два рази перевершила суперника за влучністю – 62.5 % проти 27.3 % у пивоварів.

У першому таймі м’ячем трохи більше володіла «Велика Копаня», яку до цього зобов’язував поточний рахунок. Це дозволило помаранчево-чорним  майже в півтора рази перевершити суперників за ударами – 4:3, трохи випередити їх за відсотком гостроти від цих пострілів – 75 % проти 66.7 % у «Оболоні-1», та в півтора рази перевершити зелено-білих за влучністю ударів – 50 % проти 33.3 % у підопічних Браєра.

Копанці загострили вже на 6-й хвилині правим флангом. Все завершилось ударом Михайла Івановича Барника. Круглий полетів зовсім трохи вище поперечини воріт. «Оболонь-1» протягом матчу в чотири рази частіше робила простріли з гри з флангів, які носили величезну загрозу для обох воріт. Один із таких, з правого флангу, спрацював на завершенні першої п’ятнадцятихвилинки, коли на нього підключився Барна і вколотив круглого в сітку – 1:0.

Через три хвилини вперше влучили в площину й гравці з Копані. Атака по центру точним пострілом завершив Магула. Бучок зреагував. На 24-й хвилині підопічні Браєра втратили нагоду подвоїти рахунок. На завершенні атаки лівим флангом Ігор Пилип прострілив у штрафний майданчик на Росоху. Удар Миколи прийшовся в сантиметрах поруч з лівою стійкою.

На 34-й хвилині помаранчево-чорні провели свою найгострішу атаку. Фурик-молодший вирізав передачу з лівого на правий фланг на Варгу, а Золтан потужно пробив із гострого кута. Бучок зумів відбити. Магула мав можливість підбігти першим на добивання з більш вигідної позиції, та вчасно не включився в боротьбу і його випередив суперник.

У другому таймі «Оболонь-1» трохи більше володіла м’ячем та завдала вдвічі більше ударів. Утім, «Велика Копаня» була майже в півтора рази кращою за відсотком гостроти від цих пострілів – 100 % проти 75 % у зелено-білих, та втричі перевершила опонентів за влучністю – 75 % проти 25 % у пивоварів. Саме це й дозволило підопічним Михайла Фурика досягти достойного підсумкового рахунку з маститим опонентом.

Уже перша небезпечна атака лівим флангом за участю Фозекоша та Варги завершилась взяттям воріт суперника. На її завершенні Магула навісив у штрафну, а Барник ударом з лівої ноги влучив у лівий кут впритул зі стійкою. Бучок стрибав, та не дістав – 1:1.

Слід відзначити, що протягом поєдинку пивовари порушували правила в понад два рази частіше за суперника. Утім, за відсотком гостроти з цих стандартів підопічні Браєра все ж були трохи кращими – 33.3 % проти 28.6 %.  Після такого стандарту вони могли знову повести вперед на 50-й хвилині, коли Росоха заробив право на штрафний удар на правому фланзі атаки. Вурста з точки навісив на одинадцять метрів, а Микуляк ударом головою цілив у лівий кут. На щастя для Михайла Пилипа м’яч полетів повз стійку.

Одна з наступних атак пивоварів правим флангом спрацювала. Росоха немов термінатор продерся повз кількох суперників і прострілив у карну зону на Пилипа, а Ігор переправив м’яч у сітку воріт Михайло Пилипа – 2:1. Через три хвилини хустяни могли розвинути успіх. Багатоходівка лівим флангом зі зміщенням до центру за участю Росохи, Вурсти, Ігоря та Миколи Пилипів. Її ударом головою під ліву стійку завершив останній з перерахованих гравців. Копанський Буфон у стрибку відбив м’яч.

Дуже небезпечною зброєю були також кутові, яких пивовари протягом матчу виконали вдвічі більше. Утім, на 65-й хвилині, під час атаки лівим флангом Фозекош заробив право на штрафний удар, а Свищо видав черговий шедевр-копію голу, який тиждень тому вгатив у ворота «Старта». Круглий оминув усіх гравців і влетів під дальню стійку. Бучок стрибав, та не дістав круглого, що затріпотів у сітці – 2:2.

Через чотири хвилини той же гравець ударом зі штрафного з правого флангу поцілив у ближній кут, та цього разу воротар «Оболоні-1» зреагував на нього. Аналогічну нагоду на другій доданій хвилині втратили хустяни, коли під час атаки лівим флангом штрафний заробив Ігор Пилип. На удар-навіс Вурсти зреагував воротар.

Нічия залишила за «Великою Копанею» першість у боротьбі за другу путівку, а «Оболонь-1» забезпечила за собою перше місце в групі.  


Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Михайло Полончак
Делегат ФФЗ – Василь Поповичю
 
м. Хуст, стадіон «Оболонь», хмарно, дощ, 350 глядачів.
 
«Оболонь-1» Хуст – «Велика Копаня»– 2:2

Голи: Барна, 15, Ігор Пилип, 56 – Михайло Іванович Барник, 37, Свищо, 65.

«Оболонь-1»: Ярослав Бучок, Даніель Барна, Микола Вурста, Віктор Микуляк, Віталій Міллер, Йосип Мункачі, Сергій Панця, Річард Петрушко, Василь Пилип, Ігор Пилип, Микола Росоха.
Запасні: Юрій Пахомов, Михайло Алексик, Олександр Макарусь, Роберт Пилип, Микола Пилип, Віталій Симулик, Михайло Лемак, Микола Бородачов.
Тренер – Олександр Браєр.

«Велика Копаня»: Михайло Пилип, Іван Фурик-старший, Іван Фурик-молодший, Михайло Барник, Михайло Іванович Барник, Володимир Попадинець, Василь Фозекош, Михайло Свищо, Микола Магула, Золтан Варга, Михайло Антолик.
Запасні: Михайло Роман, Олександр Лемак, Іван Кельман, Владислав Кікало, Михайло Староста, Віктор Бігун.
Тренер – Михайло Фурик.  
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 805 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: