Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова мирова на користь гостей (ФОТО)
21:31
Бойова мирова на користь гостей (ФОТО)
У рамках передостаннього 21-го туру вищої ліги Закарпаття у Хусті місцева «Оболонь» приймала «Берегово».

Бойова мирова на користь гостей (ФОТО) Господарям, щоб зберегти перспективи на бронзові нагороди перемога булла потрібна як повітря. У берегівців своя заочна боротьба за 6-8 місця в таблиці з кількома добре вишколеними клубами з Ужгородщини, Берегівщини та Свалявщини.

Сам матч пройшов із перемінним успіхом. Якщо господар і загалом трохи більше володіли м'ячем, то суперник завдав у понад півтора рази більше ударів та показав на 8.7 % кращу влучність. Вболівальники побачили два різні тайми: у першому активнішими були місцеві зірки, а в другому – представники Берегівщини.

Пивовари хоча й мали суттєву перевагу у володінні м'ячем у першому таймі, однак завдали тільки на один удар більше за суперника. Підопічні Олександра Браєра можуть занести до свого активу також у півтора рази кращу влучність – 50 % проти 33.3 % у підопічних Баб'яка.

Господарі шукали своє щастя по центру та лівим флангом. На 6-й хвилині їм вдалось прорватись по центру зі зміщенням до лівого флангу. Все завершилось влучним ударом Барни в ближній кут. Кучінка зачепив і м'яч потихеньку попрямував у ворота, та голкіпер вчасно підвівся і забрав круглого.

На 12-й та 15-й хвилинах партнери двічі виводили на ударну позицію з правого краю воротарського майданчика Мадяра. Якщо в першому епізоді він, під прессингом захисників, спрямував м'яч повз ближнюю стійку, то в другому – був влучнішим. Кучінка зреагував. Наступна аналогічна атака протилежним флангом завершилась виходом на воротаря Барни, який спрямував м'яч у кут – 1:0.

Після цього гості активізувались. Ситуацію загострювали Ковтун, Луца, Віщак і Гичка.  Через сім хвилин після пропущеного вони завдали першого удару. Навіс Татинця із кутового на дальній лівий край воротарського майданчика ударом головою замкнув Гичка. М'яч оминув ближнюю стійку. Суперник перейшов на контратакувальну модель, заробляючи штрафні удари. Один із таких на 38-й хвилині завершився ударом Микуляка із 32-х метрів поруч із лівою дев'яткою.

На 42-й хвилині берегівці втратили найкращу нагоду відзначитись. Атака по центру завершилась скидкою Гички на Луцу, який із 14-ти метрів влучив точно в правий кут. Гарастей зробив блискучий сейв, врятувавши свою команду від голу.

У другому таймі гості трохи більше володіли м'ячем, завдали в два з половиною більше ударів і були вдвічі влучнішими – 50 % проти 25 % у суперника. Початок тайму команди провели в боротьбі на підступах до штрафного майданичка, без влучань у площину обох воріт. Перше справжнє загострення відбулось тільки на 69-й хвилині, коли Ігор Пилип віддав по лівому флангу на Браєра, а той прострілив по лінії воротарського майданчика. На щастя для Кучінки, ніхто з суперників не підправив м'яч у сітку.

Через три хвилини ще небезпечніша атака по центру біля протилежних воріт завершилась влучним ударом Віщака. Гарастей знову зреагував у складному епізоді. І тут спрацювало правило «не забиваєшти – забивають тобі». І знову гострий простріл ближче до лівого краю воротарського майданчика. Та цього разу там опинився Браєр, який спрямував круглого під воротарем – 2:0.

На 85-й хвилині влучно пробив із 35-ти метрів Яворів, та Гарастей зреагував. Далі двічі пробивав Ковтун. І якщо перший його постріл не був складним для воротаря, то вже за мить він продемонстрував дриблінг, обійшовши кількох гравців і спрямував м'яч в сітку – 1:2.

Не встигли господарі відійти від цього моменту, як спрацював стандарт. Навіс Ковтуна з кутового з правого флангу на дальній кут воротарського майданчика ударом головою під ліву стійку завершив Віщак і потрапив в обійми партнерів – 2:2.

Через дві хвилини другу жовту за словесну неконтрольваність отримав Яворів. Здавалось ось шанс для «Оболоні» вирвати перемогу, та суперможливість на 94-й хвилині втратив суперник. Берегівці перехопили м'яч в центрі поля. Каганець віддав вперед на Параду, а той – далі на Ковтуна. Василь вийшов на побачення з Гарастеєм і відмінно пробивав у правий кут. Гарастей ще більше здивував своїх фанів, продемонструвавши свій кращий сейв у цьомуматчі.  

 
Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти –Василь Федак, Сергій Українець
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв.
 
м. Хуст, стадіон «Карпати», 400 глядачів
 
«Оболонь» Хуст – «Берегово» – 2:2

Голи: Барна, 20, Браєр, 73 - Ковтун, 88, Віщак, 90.

«Оболонь»: Володимир Гарастей, Олександр Браєр, Микола Вурста, Ярослав Мадяр, Віктор Микуляк, Віталій Міллер, Сергій Панця, Василь Пилип, Йосип Мункачі, Даніель Барна, Річард Петрушко.
Тренер – Олександр Браєр.

«Берегово»: Павло Кучінка, Михайло Микуланинець, Олександр Скакун, Степан Буксар, Сергій Гичка, Андрій Микитишин, Василь Луца, Ерік Віщак, Микола Татинець, Юрій Каганець, Василь Ковтун.
Тренер – Мирослав Бабяк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 859 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: