Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова мирова на радість гостей (ФОТО)
15:51
Бойова мирова на радість гостей (ФОТО)
Про те, як завершилось непересічне дербі на Берегівщині, читайте далі.

Бойова мирова на радість гостей (ФОТО) Цей поєдинок за своїм напруженням мало поступався визначному двобою в Ужгороді. «Дийда» саме на це протистояння із земляками з районного центру зібрала найбільш бойовий склад. Утім, це аж ніяк не знітило опонентів, які вже набули переможного досвіду в попередньому турі проти не менш грізного опонента з обласного центру.

Сам поєдинок пройшов із перемінним успіхом. Перше загострення відбулось від господарів уже на 7-й хвилині, коли Давід отримав пас на лівому фланзі й віддав поперечну передачу на Барту. Ференц змістився ще трохи вправо й сильно та влучно пробив із 25-ти метрів. Кучінка вдало обрав позицію й зреагував на цей постріл.

Та берегівці все ж отримали гол у свої ворота після того, як обрізались біля центрального кола й отримали швидку атаку на свої ворота. Команда з Дідова з допомогою середніх передач дісталас до штрафного майданчика, де Барта вколотив м’яч під праву стійку – 1:0. Через п’ять хвилин аналогічний подарунок опонентам зробили господарі, які обрізались в 40-ка метрах від воріт. Це дозволило Ковтуну розігнатись по лівому флангу. Василь ударом із 15-ти метрів цілив під дальню стійку без шансів для Славіка. На щастя для Юрка, якому було складно зреагувати, круглий оминув стійку хоча й у лічених сантиметрах, та з зовнішнього боку воріт.

На 24-25-й хвилинах відбулись дві гострі навісні передачі з лівого флангу. У першому випадку Човрій головою замикав і направляв м’яч у ближні дев’ять. Славік опинився саме там і забрав круглого до рук. У другому випадку воротар вже зреагував на удар ногою того ж гравця. Ще через дві хвилини Човрій отримав пас на завершенні атаки правим флангом, побачив що Славік трохи вийшов із воріт і цілив під поперечину, та круглий оминув браму зверху в лічених сантиметрах.

На 35-й хвилині Міклош заробив право на штрафний на правому фланзі. На навісну передачу з цього стандарту відгукнувся Красно шлик, та удар із кількох метрів у Василя відверто не вдався. За мить Ковтун розігнав наступ лівим флангом і скинув під удар Молнару, який пробив із 16-ти метрів над поперечиною. Та далі спрацював черговий навіс із лівого флангу, після якого Човрій віддав на Ковтуна, а той далі на Красношлика, який переправив м’яч у сітку, встановивши підсумковий рахунок першого тайму – 1:1. 

Другий тайм активніше розпочали гравці «Дийди». Утім, у них довго нічого не виходило, в основному з причин відсутності якісних завершального пасу та удару.  Старання Барти партнери не підтримували. А от одна з контратак берегівців, яка відбулась на 61-й хвилині, змусила місцевих фанів схопитися за серце й шакати ліки. На навісну передачу зі штрафного відгукнувся Красношлик, який ударом головою влучив низом у рамку воріт. Та Славік зміг відбити цей досить складний постріл.

Господарі продовжували дальніми передачами шукати Барту та Скунзяка, які час від часу опинялись на вістрі атакувальних дій. Одна з них на 64-й хвилині лівим флангом, зі зміщенням до центру, завершилась ударом Ференца під ліву стійку. Кучінка перевів м’яч на кутовий. Після навісу Барти з лівого кута Скунзяк завдав разючого удару головою. Та й цього разу воротар «Берегова» продемонстрував чудову реакцію, врятувавши своїх від голу.

Через п’ять хвилин партнери вивели Гичку віч-на-віч із воротарем, та Славік вийшов із воріт, скоротивши кут обстрілу, й відбив розстріл його брами впритул від Сергія. Ще через дві хвилини в одному з епізодів берегівці не змогли винести м’яч із зони перед власним штрафним майданчиком, чим скористався Давід, який обвідним ударом з 25-ти метрів направив круглого поруч із дальньою правою стійкою.

На 75-й хвилині Барта, на завершенні атаки по центру, коротко віддав у штрафний майданчик на Давіда, який влучив під дальню стійку. Кучінка в стрибку все ж дотягнувся до м’яча, врятувавши своїх від вірного голу. Через п’ять хвилин на завершенні наступу правим флангом зі зміщенням до центру Барта заробив право на штрафний і сам бив із цього стандарту в дальній правий кут. Воротар у падінні відбив і цю спробу суперника змінити рахунок. Ще через три хвилини Барта знову бив зі штрафного з 23-х метрів у лівий кут, та цього разу його постріл головою самовіддано заблокував Сливка.

Останню нагоду забити підопічні Гіді мали на 91-й доданій хвилині, коли на простріл із правого флангу Барти відгукнувся Давід, який все ж не зміг відзначитись. Кохан, другим темпом, пробив  із 8-ми метрів у лівий кут. Герой матчу Кучінка й цього разу зреагував, змусивши Юрка в розпачі схопитись за голову. Здобутим балом «Берегово» продовжує боротьбу за входження до провідного квартету.  


Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Андрій Сімку та Соболч Алмаші

с. Дідово, стадіон «Колос», хмарно з проясненями, +14 градусів, 500 глядачів

«Дийда» Дідово – «Берегово» – 1:1 (1:1)

Голи: Барта, 12 – Ковтун, 42.

«Дийда»: Юрій Славік, Юрій Береш, Роланд Антал, Віталій Загієв (Роланд Качов, 46), Габор Кемень, Дмитро Чубірка (Михайло Куцкір, 65), Роберт Давід, Чобо Кемень, Юрій Кохан, Іван Скунзяк, Ференц Барта,
Запасні: Іштван Шош, Євген Андрух.
Тренер – Іштван Гіді.

«Берегово»: Павло Кучінка, Степан Буксар, Андрій Микитишин, Василь Бортей, Іван Сливка, Василь Красно шлик (Денис Чегіль, 85), Олександр Балаж, Владислав Чеврій (Сергій Гичка, 54), Олександр Міклош, Ростислав Молнар (Акош Бокшо, 54), Василь Ковтун.
Запасні: Михайло Ковтун, Мирослав Бабяк, Людвіг Тар.
Тренер – Мирослав Бабяк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 904 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: