Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Бойова мирова у грі "Ужгорода" та "Кошице" (ФОТО)
17:31
Бойова мирова у грі "Ужгорода" та "Кошице" (ФОТО)
Попри відчутну перевагу словацької команди "Ужгород" зумів уникнути поразки.

Бойова мирова у грі Ужгородці підійшли до поєдинку з Кошице з досить короткою лавою запасних, так як були відсутні всі гравці, які знаходились на перегляді впродовж першого підготовчого етапу тренувальних зборів. Відтак склад був практично весь закарпатським, за виключенням Шкіндера.

Як і в грі з Минаєм, підопічні Іваниці зуміли забити швидкий гол. Чи не в першій атаці худлівський вінгер Ференцик прорвався правим краєм і прострілив на Качура, який переправив м’яч у сітку воріт словаків – 1:0.

Кошице відразу перевели гру на половину поля суперника і позиційно штурмували ворота Готри. І вже за десять хвилин їм вдалось відігратися, коли Каміл Карась без перешкод пробив з 18 метрів точно у лівий кут – 1:1.

Пройшло ще трохи більше десяти хвилин і словацька команда була попереду. Гості подали кутовий, однак не вдало та подача другим темпом закінчилась автоголом Ряшка, який перериваючи передачу зрізав у власні ворота – 1:2.

На цьому жовто-сині не зупинились і обстрілювали ворота ужгородців з різних позицій та Готра демонстрував вкрай надійну гру.

У перерві тренер Кошице Марек Фабула змінив всіх гравців, на поле вийшов також Олег Вишневський. В Ужгорода відбулись всі наявні заміни, тобто три. Варто відмітити, що Пінковський зайняв позицію на вістрі атаки, а не як в попередніх матчах в центрі захисту і це дало свій результат. На 77-ій хвилині після чи то удару, чи передачі від Пуканича Пінковський підкорегував шкіряного з шести метрів у ворота – 2:2. 

Щодо другого тайму, то гості і надалі діяли значно гостріше в нападі, змушуючи нашого голкіпера робити сейви один за другим. Ужгород відповідав контратаками, в яких міг забивати Пуканич, однак в одному випадку затягнув з ударом і воротар забрав круглого. В іншому випадку, зі штрафного з 17 метрів Адріан пробив вище.

Перечинський нападник Кошице постійно намагався загострювати гру біля чужих воріт, однак щільний захист не давав йому значної свободи.


ФК «Ужгород» - ФК «Кошице» 2:2

Голи: Качур, 2, Ряшко, 25 (автогол),  Пінковський, 77 – Карась, 12. 

Ужгород: Михайло Готра, Стефан Федак, Максим Минайленко, Віктор Шкіндер, Олександр Ковчар  (Максим Кодря, 46), Віктор Ряшко, Адріан Пуканич (Вадим Ференцик, 84), Юрій Чонка (Іван Качур, 82), Сергій Машталір (Олександр Ковчар, 86), Вадим Ференцик (Павло Тищук, 46), Іван Качур (Вячеслав Пінковський, 46).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 727 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: