Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Бойова мирова у першому з двох (ФОТО)
15:08
Бойова мирова у першому з двох (ФОТО)
Про дуель двох кубкових районних важковаговиків Мукачівщини дізнавайтесь далі.

Бойова мирова у першому з двох (ФОТО)
На передфінішній півфінальній стадії кубка Мукачівського району для «Кольчина» випало потужне випробування колективом, який вже неодноразово брав участь у одній із кращих обласних ліг – Західній зоні першої ліги чемпіонату Закарпаття. Перевагою кольчинців було те, що по складу вони нічим не поступались своїм опонентам, а значить могли розраховувати на фактор неприємного сюрпризу для місцевих фанів.
 
Сам матч пройшов на зустрічних курсах із вкрапленнями певного хаосу в діях обох команд, який більш досвідчені фани можуть назвати «Бий-біжи», «Лови-виймай», «Наздожени-звали» і т.д. Звичайно, ті на Мукачівщині, які регулярно відвідують матчі несамовитого «Мункача», двох колоскових першолігових мастадонтів із Ракошина та Іванівців, «Бобовища», «Нижнього Коропця», цей матч міг здатися занадто простим і непривабливим, та боротьби й азарту тут було не менше. Саме в районних турнірах готується частина кадрового резерву для колективів обласних змагань. Скільки команд обласного рівня є в районах, де не проводяться регулярні місцеві змагання?
 
Господарі спочатку намагались захопити центр поля, та коли програли боротьбу за нього вдались до дальніх передач на своїх досить швидких форвардів. Утім, до реальної гостроти довго не доходило, бо суперник якісно використовував дрібний фол. Тому радістю були тільки зароблені стандарти. У першому таймі вражали гості, які маючи певну перевагу з володіння м’ячем, намагались зміщувати свої атаки з одного краю на інший, часто використовували флангові подачі й навіть змушували своїх опонентів відчайдушно кидатись під досить сильні удари. Досить швидкий гол не став винятком із того, що відбувалось на полі до того часу. Матвієнко подав із кутового з лівого флангу, а Данканич відгукнувся на цей простріл і акцентовано пробив, та господарі зуміли заблокувати. Утім, м’яч відскочив до Стецо й Андрій проштовхнув того в правий кут – 0:1.
 
Через дві хвилини метрів із сорока повз і трохи вище лівої стійки пробив Волошин. Ще через дві хвильки Орос пробив зі штрафного метрів із двадцяти п’яти в метрі над поперечиною.
 
На двадцять другій хвилині ще один штрафний, метрах у тридцяти двох від воріт, заробив Орос. Воробйов пробив поруч із ближньою лівою стійкою, хоча при цьому й Монцел контролював політ мяча. Через дві хвилини Єлічек віддав на Данканича, який намагався пробити, та два суперники кинулись під цей м’яч і заблокували. Ще через дві хвилини штрафний зліва якісно подав Кізима, змусивши господарів виносити м’яч у пожежному режимі.
 
На тридцятій хвилині господарі створили свою кращу нагоду, за наслідками контратаки й дальнього пасу на Чорю. Роман влучно пробив із правого кута воротарського майданчика, метрів із п’яти, та Монцел зумів парирувати й далі м’яч рикошетом від його рук відлетів за ворота. Через три хвилини атака зліва направо з дальнім верховим пасом від Пфайфера на хід Оросу. Сергій на шаленій швидкості мчав до воріт, та Волошин у останній момент зумів дістати м’яч, що летів йому на хід і головою виніс круглого лівіше від себе й ліквідував потенційно дуже гостру нагоду суперника. За мить Данканич опинився на завершенні атаки по центру й метрів із пятнадцяти влучив у лівий кут. Плачінта у відчайдушному кидку продемонстрував свій кращий сейв, перевівши на кутовий.
 
На сороковій хвилині силова атака кольчинців після подачі з кутового від Єлічека. Данканич та Матвієнко пробивали, та суперники зуміли заблокувати. Через хвилину подача у штрафний майданчик від господарів на Воробйова. Валерій намагався влучити в правий кут. Монцел зреагував, відбивши вліво від себе, де партнери винесли м’яч подалі. Й майже одразу відбувся пас на Ороса, який намагався загострити ситуацію, та Монцел вибіг із воріт і виніс. Перед самим свистком на перерву Стецо розігнав атаку правим флангом зі зміщенням до центру, за наслідками якої партнери вивели Данканича на хорошу ударну позицію метрів із двадцяти. Іван низом дуже підступно, бо з відскоком від газону, влучив під самісіньку ліву стійку. Плачінта зумів у стрибку закінченнями пальців перевести на кутовий.
 
На початку другого тайму вже й кольчнці вдались до дальніх пасів на Єлічека та Данканича з намаганням вивести їх на воротаря, та їм ніяк не вдавалось зачепитись за м’яч. Стецо, на завершенні атаки по центру зі зміщенням вліво, на сорок шостій хвилині пробив у метрі над поперечною.
 
Через десять хвилин Стець прострілив у центр штрафного майданчика, після чого було кілька рикошетів від гравців і м’яч полетів у напрямку Воробйова, та Волошини виніс від нього майже з-під ударної ноги. Ще через шість хвилин атака у відповідь. Комлик віддав на Єлічека, та його намагання пробити метрів із дванадцяти, з правого краю штрафного майданчика, заблокували опоненти. На продовженні атаки другим темпом, Данканич метрів із вісімнадцяти та Печора метрів із двадцяти пробили влучно, та Плачінта зумів двічі зреагувати.
 
На шістдесят шостій хвилині Воробйов заробив право на штрафний метрів із тридцяти, а Орос пробив із цього стандарту над поперечиною. Коропівці вдавались до флангових подач, однак не вистачало точності в цих верхових передачах, бо кольчинці вдало закривали зони. Гості час-від-часу намагались перевести гру до чужих воріт. На сімдесят шостій хвилині коропівці розіграли свою найкращу з початку тайму комбінацію, коли Орос перехопив м’яч у центрі й віддав на Пфайфера. Андрій переадресував на Воробйова й той дуже добре пробив у лівий кут. Монцел продемонстрував кращий сейв і парирував. Через дві хвилини намагання з лету дуже ефектно пробити від Данканича, та м’яч зрізався й полетів значно вище цілі. Більш розкуто грали гості, тому й вдавались до таких ефектних дій, бо рахунок дозволяв це робити. Господарі грали набагато простіше й трохи нервували, бо не вдавалось довести свої атаки до логічного завершення.
 
На тридцять п’ятій хвилині атака лівим флангом, коли партнер знайшов дальнім пасом Ороса. Сергій переадрусував на Стеця й Ян влучно й підступно, бо з відскоком від газону, пробив із лівого краю штрафного майданчика. Монцел зумів зреагувати. Та далі й Володимир був безсилий врятувати своїх. Орос заробив штрафний по центру, метрах у шістнадцяти від воріт. Чоря пробив із цього стандарту в обвід стінки й влучив у правий верхній кут, забивши один із найкрасивіших голів дня – 1:1.
 
Через чотири хвилини атака «Кольчина» по центру. Єлічек із допомогою дриблінгу звільнився від кількох опонентів й влучно пробив низом метрів із сімнадцяти. Плачінта зумів зреагувати. До кінця матчу побільшало сумбуру в діях обох команд та боротьби в центрі. Коропівці намагались чим скоріше пройти до чужих воріт, щоб виграти домашній матч, та суперник вистояв й матиме перевагу в матчі-відповіді в Кольчині.
 
 
Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Володимир Кочетов та Вадим Шварц
 
12 травня, с. Лалово, стадіон «Карпати», ясно, + 24 градуси, 183 глядачі
 
«Карпати» Верхній Коропець – «Кольчино» – 1:1 (0:1)
 
Голи: Чоря, 81 – Стецо, 15
 
«Карпати»: Микола Плачінта, Василь Шелельо, Валерій Воробйов, Артур Шепа, Андрій Пфайфер (Віктор Рішко, 82), Роман Чоря, Сергій Орос, Юрій Бубряк, Ян Стець, Микола Обицьки, Сергій Сисенко.
Запасні: Сергій Росул, Ярослав Пекер, Сергій Сідор.
тренер – Артур Шепа.
 
«Кольчино»: Володимир Монцел, Максим Печора, Юрій Волошин, Євген Кізима, Сергій Матвієнко, Алекс Комлик, Роман Неделюк (Станіслав Брецко, 61), Юрій Чепа, Іван Єлічек, Іван Данканич, Андрій Стецо.
Запасні: Алекс Мовзер.
тренер – Юрій Стець.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 658 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Ужгород  
0
Нє, всьо просто, то у ФФЗ є онлайн калькулятор вони наперед знають кілкьо буде глядачів, виставляють тупо від балди. У ФФЗ всьо від балди, он замутили даже діотський регламент кубку де примає команда сильніша за рангом, ну тіпа все для Севлюша, треба ж якось відблагодарити їх Президента за Пуканича в Ужгороді:)

1 Віола  
0
183 глядачі.... 183 берези... де до фраса так брехати... Там шо - обілечували???

الاسم *:
Email *:
كود *: