Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова мирова запальної молоді на берегах Боржави (ФОТО)
17:28
Бойова мирова запальної молоді на берегах Боржави (ФОТО)
Про дуже конкурентне протистояння юнацьких складів команд із села Довге та міста Мукачева читайте далі.

Бойова мирова запальної молоді на берегах Боржави (ФОТО) У гірській Іршавщині з нетерпінням очікували першого поєдинку своїх молодих талантів, які за традицією в першому колі завжди демонструють дуже пристойний футбол. Цього разу до них приїхав діючий чемпіон Закарпаття ДЮФК «Мукачево».

Сам поєдинок пройшов за майже рівного володіння м’ячем і з досить значною кількістю ударів. Особливо показовим щодо цього став початок першого тайму.  І хоча в перші п’ять хвилин йшла позиційна боротьба на підступах до штрафних майданчиків, та далі все закипіло не на жарт.  

Першими ситуацію на 6-й хвилині загострили господарі. Корячок та Керечанин розіграли комбінацію по центру й вивели на ударну позицію Бокоча. Михайло цілив у лівий нижній кут, та м’яч оминув стійку в лічених сантиметрах. За хвилину до круглого приклався Продан, який влучив у площину неподалік лівого верхнього кута, та цього разу Орбана від голу врятувала поперечина.

Ще через хвилину шкіряна куля мала залітати в протилежні ворота, коли довжанці у власному штрафному майданчику залишили без нагляду Дана й він був зобов’язаний із близької відстані розстрілювати ворота, та не влучив по м’ячу й відверто пробачив опонентів.

У середині тайму найнебезпечніший момент створили господарі, яким на 16-й хвилині гольовий шанс подарував воротар, що невдало зіграв на виході. Як подарунок за неуважність, він отримав два удари по своїх воротах. Та Орбана підстрахували Кривка й Зан, які заблокували обидва постріли, другий із яких спинили вже на лінії воріт.

Кінцівка тайму була за гостями які двічі могли забивати на 28-й та 35-й хвилинах. Спочатку на завершенні атаки лівим флангом, зі зміщенням до центру, форвард вибіг на воротаря, та Кертис самовіддано кинувся в ноги й ліквідував небезпеку. Через шість хвилин на простріл Фурмана з правого флангу на ближній кут штрафного майданчика відгукнувся Дан, який розстрілював вільний від воротаря кут, та круглий полетів над поперечиною.

Другий тайм був не менш динамічним. Мукачівці створили більше напруги м’язам місцевих зірочок. Чого тільки варта їх атака по центру на 37-й хвилині, за наслідками якої партнери вивели Дана на воротаря. Нападник перекинув Кертиса, спрямувавши м’яч у праву шістку. Та господарів врятувала стійка, від якої круглий рикошетом полетів уздовж лінії воріт, звідки його виніс один із захисників.

Після цього партнери ще кілька разів робили подібні передачі на Дана, та в тих епізодах Василь вже був не таким завзятим й змарнував їх. Помаранчеві змогли відповісти досить грізно на 60-й хвилині, коли за наслідками атаки правим флангом вивели Керечанина на хорошу ударну позицію з кута штрафного майданчика, та м’яч після його пострілу полетів над поперечиною.

Останній реальний шанс забити гості мали на 67-й хвилині, коли суперники обрізалися в центрі поля. Як наслідок цього, Баятян вибігав на воротаря. Та йому наблизитись до воріт не дозволив Роман, який ціною порушення правил та червоної картки зірвав стовідсотковий гольовий епізод. Штрафний удар, який обвідним ударом у правий нижній кут влучно пробив Кодря, вже не ніс такої небезпеки. Кертис змістився й в падінні зловив круглого до рук.

Про те, на чию користь ця мирова, свідчить той факт, що фінальному свистку більше раділи господарі, які змогли вистояти перед грандом.        

 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Тарас Шопа, Вадим Рубей
4-й арбітр – Михайло Райда
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
с. Довге, стадіон «Боржава», хмарно з проясненнями,  200 глядачів,
 
«Боржава» Довге – ФК «Мункачі» – 0:0

«Боржава»: Василь Кертис, Богдан Горблянський, Іван Капустей, Михайло Світлинець, Іван Роман, Василь Продан, Михайло Бокоч, Генадій Стеченко, Михайло Керечанин, Ярослав Ференці, Дмитро Корячок,
Запасні: Василь Пилип, Василь Квак, Олег Цимбал, Владислав Рот.
Тренер – Василь Фірка.

ФК «Мункачі»: Іван Орбан, Іван Байса, Артем Баятян, Антон Береш, Василь Зан, Василь Дан, Максим Кодря, Василь Кривка, Олег Лозан, Влад Фурман, Іван Глагола.
Запасні: Максим Колісник, Владік Савка, Крістіан Пекарь, Володимир Онищук, Максим Рашевський, Михайло Добош.
Тренер – Іван Фізер.
Вилучення: Роман, 67.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1091 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: