Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Бойова нічия Говерли та Металіста
23:04
Бойова нічия Говерли та Металіста
Ужгородська команда забила у ворота Погорілого два голи, але цього для перемоги не вистачило.

Ужгородська команда забила у ворота Погорілого два голи, але цього для перемоги не вистачило.

Стартовий склад Металіста в матчі з Говерлою нічим не відрізнявся від останнього поєдинку з Шахтарем. Єдина зміна - вихід Бойчука замість Рижука на позицію правого захисника, але воно було обумовлено червоною карткою, яку останній отримав в минулому турі. Грозний довірився тим же гравцям, які минулого тижня грали в Полтаві, замінивши лише Тудосе на Шацьких і Качараба на Коротецького. Фещук діяв під узбецьким нападаючим.

Малюнок гри став зрозумілим з перших хвилин. Команди не форсували події і грали досить пасивно. Цьому сприяли і погодні умови - в Ужгороді йшов дощ, який явно позначився на якості газону. Господарі атакували трохи більше, проте всі їхні досягнення обмежувалися штрафними і кутовими, які не являли серйозної загрози воротам Погорілого. У Металіста, втім, перший удар взагалі трапився лише на 25-й хвилині - його завдав Бойчук, змусивши Коваля вступити в гру.

Перший тайм йшов до логічної нульової нічиєї, але за п'ять хвилин до перерви харків'яни несподівано рахунок відкрили. Ковальчук виконав навіс з правого флангу, а Каяду ударом головою рахунок відкрив. До слова, екс-гравець Таврії взагалі був сьогодні одним з кращих у складі Металіста.

Після перерви підопічні Ігоря Рахаева перейшли на гру другим номером. Говерла отримала ініціативу і досить швидко рахунок зрівняла. Це на 62-й хвилині зробив Ягодінскіс, який результативно замкнув навіс Аруни зі штрафного. Буквально через хвилину Говерла могла вийти вперед, але Довгий після удару Мякушко виніс м'яч з лінії воріт, а потім прийняв на себе і добивання Герасим'юка.

Втім, ужгородці не зупинилися і за 20 хвилин до фінального свистка забили другий гол. Шацьких виграв боротьбу у Миколи Іщенка, увійшов до штрафного майданчика і відкотив м'яч під удар Фещуку, який зловив Погорілого на протиході. Однак святкувала Говерла недовго: жовто-сині розіграли з центра поля, пішли в атаку і відразу ж заробили пенальті - Коротецький збив Бесєдіна. Вирок холоднокровно реалізував Прийомов, на рахунку якого вже два голи в двох останніх іграх.

Залишилася, п'ятнадцятихвилинка була за господарями, але вирвати перемогу підопічним В'ячеслава Грозного не вдалося, незважаючи на вихід третього нападника замість захисника. Команди отримали по одному очку і зберегли свої позиції в турнірній таблиці.


Говерла - Металіст 2:2

Голи: Ягодінскіс, 62, Фещук, 70 - Каяду, 40, Прийомов, 72 (з пенальті)

Говерла: Коваль, Ягодінскіс, Люлька (Хльобас, 80), Глушицький, Акакпо, Коротецький, Аруна, Мякушко (Трухін, 86), Фещук, Шацьких, Гришин (Герасимюк, 52)

Металіст: Погорілий, Селін, Іщенко, Булят, Бойчук, Каяду (Осман, 87), Довгий, Ковальчук, Прийомов, Бобко, Бесєдін

Попереджені: Глушицкий, Коротецький - Іщенко


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 685 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: